Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Gaga, Nicolson, Duchovny: Jaký mají sex?

5. července 2010 | 04:13

Abychom je nepřehlédly a ony se neztratily v hlubinách mediálního zapomnění, jsou některé celebrity ochotné popsat i podrobnosti ze svého sexuálního života. Své milostné choutky popsal jak Jack Nicolson, tak i kontroverzní hvězda popu Lady Gaga.

Podle sexuologů roste spotřeba viagry a prý za to může Hollywood. Nebo spíš erotické výkony herců před kamerou. Jen v Británii každou noc spolykají pánové třicet tisíc modrých pilulek na podporu erekce. Chtějí být silní, statní a dokonalí. Jako filmoví hrdinové. Ale jak jsou na tom hvězdy showbyznysu mimo oko filmové kamery?

Kim Cattrall (53): Dračice s puritánskou výchovou

Z Kim se díky seriálu Sex ve městě stala ikona erotiky
Autor: AFP

Kim tvrdí, že nejskvělejší orgasmus a zážitky z milování na ni čekaly po padesátce. Spoustu peněz si vydělala jako hvězda seriálu Sex ve městě, ale i psaním sexuálních příruček. Propaguje autoerotiku a tvrdí, že čím dříve se naučíte masturbovat, tím lepší váš sexuální život bude. „Trvalo mi celé roky, než jsem to zjistila. Četla jsem knížky od terapeutů, stála nahá před zrcadlem a pokoušela se naučit, jak se správně dotýkat těla,“ přiznává herečka, která byla vychovávaná velmi přísně. A její další tajemství tělesného uspokojení? „Jedním z největších omezení v sexu je, že většina mužů neví, jak by mohla ženě zajistit orgasmus. A většina žen není dostatečně sebevědomá na to, aby mužům řekla, co potřebuje. Každý jsme jiný a máme odlišné touhy a chutě,“ povzbuzuje k otevřenosti Kim.

Adam Sandler (43): Zruinovaný sexuální život

Adam Sandler
Autor: en.wikipedia.org

Filmový milovník a buldozer dívčích srdcí, herec Adam Sandler, je na plátně sice sexy a k sežrání, ale realita za snem pokulhává. Nedávno dokonce přiznal, že péče o děti a přebalování mu zruinovaly sexuální apetit. „Nevnímám už ženy vůbec jako předmět touhy. Pokud vidím vaginu, chci ji zasypat pudrem. Nechci, aby byla opruzená. Není na tom vůbec nic vzrušujícího. Když se přede mnou moje manželka svlékne, pomyslím na plínku,“ přiznal v talk show Conana O’Briena. Jako otec dvou dcer je naprosto výjimečný, ale jak to vypadá, v posteli bude selhávat.

Lady GaGa (24): Na kluky i na holky

Lady Gaga
Autor: Profimedia.cz

Její písničky i klipy jsou sexem přímo nabité, ale ani v soukromí není americká zpěvačka žádná světice. Nesnáší mužné typy a stejně ráda si užívá s ženami jako s muži. Jenže to málokterý chlap dokáže vydýchat. „Skutečnost, že jsem i na holky, všechny odrazuje. Říkají mi: Nemusím mít trojku. Bohatě mi stačíš jen ty,“ popisuje své zkušenosti se sexem ve třech. Jenže s ženou by nikdy nežila ve vztahu. Přitahují ji prý jen čistě sexuálně.

David Duchovny (49): Závislý na sexu

David Duchovny
Autor: AFP

Hvězda seriálu Akta X je pro spoustu žen sexuálním symbolem, z něhož se jim podlamují kolena. I v osobním životě se chová jako nadsamec toužící po sexu kdykoliv a kdekoli. Dokonce se kvůli závislosti na něm musel léčit. „Sex je pro mě něco, při čem na sebe můžu zapomenout. Jde jen o chvilku. Slyšel jsem, že prý lyžování může být ještě lepší než milování, což je asi možné, ale já lyžovat neumím,“ dodal Duchovny. Až čas ukáže, jestli svou touhu po sexu, která se mu vymkla z rukou, zkrotil, nebo je na něm dál závislý.

Mariah Carey (40): Počestná diva

Mariah Carey pro parfém firmy Belleza.
Autor: profimedia.com

Že jsou všechny celebrity zvrhlé, promiskuitní a nemorální? Některé možná ano, ale popová zpěvačka Mariah Carey může být naopak vzorem ctnosti. Dodržuje dokonce zásady katolické morálky a na první sex s manželem Nickem Cannonem si počkala až po svatbě. „Oba dva sdílíme podobnou víru a prostě jsme si mysleli, že by bylo ještě výjimečnější, pokud bychom čekali do svatby. Neznamená to, že jsme neměli žádné intimní soužití, prostě jsme jen nedělali všechno,“ vysvětluje hvězda. Nejnovější zprávy říkají, že je konečně těhotná.

Eva Mendes (36): Promilovala celou Ameriku

Eva Mendes
Autor: youtube.com

Kubánská herečka předvádí před kamerou sex nerada, přesto ho považuje za nejdůležitější část svého života. Dokonce se nestyděla přiznat, že ochutnala muže z padesáti států USA. „Milovala jsem je ve všech státech. Hodně z nich jsem měla během poznávací cesty, kterou jsem podnikla ještě jako mladší,“ tvrdí kráska. A nejlepší zážitek? Podle Evy Mendes milují nejlépe muži v Arizoně a Coloradu.


Jack Nicholson (73): Konec velkého svůdníka

Slavný otec na ni může být pyšný.
Autor: Profimedia.cz


Protože u něj bez výjimky platí heslo Co na srdci, to na jazyku, ví veřejnost o jeho sexuálních choutkách kde co. Přiznal, že miluje sex ve třech, že mu chybí více erotických scén lidí středního nebo pokročilého věku nebo že užívá viagru. Ale teď se rozhodl s řáděním skoncovat. Došlo mu totiž, že v jeho věku nevypadá moc dobře, když se pokouší lákat mladé ženy „Není to moc hezké, když je vám tolik let a ohlížíte se po nějaké ,akci‘. Už se necítím příjemně, abych to dělal na veřejnosti, takže teď už to budu dělat jen ve správný okamžik,“ svěřil Jack britskému listu The Sun. Ale rozhodně to neznamená, že by po něm nešílely ženy nejrůznějších věkových kategorií.

Autor: Majka Vinická, amp