Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dcera Warrena Beatty: Chci být mužem!

Hvězdný pár za zářivým úsměvem skrývá velký smutek z rozhodnutí své dcery.
18. června 2010 | 16:57

Nejstarší dcera známého amerického herce a playboye Warrena Beaty a taktéž herečky Anette Bening se v pouhých osmnácti letech rozhodla pro život měnící rozhodnutí. Touží po změně pohlaví i jména. Slavní rodiče jsou v šoku. Nemůžou jí v ničem zabránit. Zbývá jen skřípat zuby.

Krásná Kathlyn Beatty už dlouho nebude něžnou dívkou. Transformaci na muže už podstupuje od doby, kdy ji všichni museli přestat oslovovat rodným dívčím jménem. Teď se říká, a cítí se jako Stehen Ira. Tedy ne kompletně. K dokonalému převtělení do muže, či v tomto věku spíše chlapce, ji ale ještě něco schází.

Otec, třiasedmdesátiletý švihák Warren, je dceřiným rozhodnutím podstoupit operaci na změnu pohlaví zdrcen. I partnerka a matka Kathlyn – Stephena má zlomené srdce. Ale potomka se snaží ze všech sil, které dokáže v této situaci najít, podporovat.

„Oba rodiče se s rozhodnutím jejich holčičky nemůžou vyrovnat. Už se o to snaží pár let, když byla ještě teenager a mysleli si, že ji to třeba přejde. Ale nepřešlo,“ komentuje rodinnou situaci blízký přítel. „Je stále posedlá myšlenkou na zákrok. Chce jít v šlépějích Chasity Bono, dcery-syna zpěvačky Cher.“

Annette Bening s krásnou dcerou Kathlyn Beatty, která už dlouho nebude něžnou dívkou.
Autor: profimedia.cz

Chasity, která podstoupila změnu pohlaví nedávno, se stala Kathlyn vzorem. Na rozdíl od Chaz, která důležité, život měnící rozhodnutí dlouho promýšlela, se Kathlyn stane mužem co nejdřív, tedy už v osmnácti letech. A rodiče ji v tom ze zákona nemohou zabránit.

Warren Beatty i Anette Benig, známá hlavně pro svou roli manželky Kavina Spaceyho v oscarovém filmu Americká krása, prochází krutou fází. Stejně jako Matka Chaze Cher se nemohou smířit s rozhodnutím dcery. Zpěvačka by jim ale mohla pomoct, po pár letech se totiž s změnou pohlaví jediného dítěte smířila. Uvědomila si totiž, že jediné na čem opravdu matce záleží je to, aby dítě bylo šťastné.

Autor: amp