Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Barbara tahá Červína k soudu!

Fotografie
6. května 2010 | 22:50

Boje mezi Barbarou Kautmanovu (32) a Michalem Červínem (40) se znovu pořádně rozhořely. Jejich ostré konflikty vyústily v to, že Červín přestal platit výživné na jejich dceru Rozárku (1,5) a na Barbaru.

Podle informací Blesku má milionář měsíčně posílat expartnerce 15 tisíc korun. Jenže tahle částka Barbaře už dlouho nepřišla na účet, a tak se rozhodla celou záležitost řešit před soudem.

Červínova vysvětlení jsou prý výmysly


Podle slov temperamentní Barbary je jakákoliv dohoda se stejně výbušným Michalem předem ztracená. O dceru Rozárku prý nejeví zájem a peníze neposílá v takové výši, v jaké by měl. „Tu ženskou mi byl čert dlužen, jsou to jen výmysly. Já jsem s Barbarou přestal nedávno úplně komunikovat,“ řekl Blesku Červín, jehož vysvětlení Barbara považuje jen za výmysly.

Nová právnička Kautmanové

„Po emočně teatrálním vystoupení a míře lží a přetvářky pana Červína jsem byla nucena udělat tento krok,“ sdělila Blesku poněkud složitě Kautmanová. Za změnou verbálního projevu Barbary Kautmanové je bezesporu její nová advokátka.

Do boje s Červínem si totiž Barbara najala vyhlášenou právničku Kláru Veselou Samkovou. Ta například obhajovala romskou rodinu Červeňákových z Ústí nad Labem, kterou radnice vystěhovala na Slovensko. Vysoudila pro ni odškodnění ve výši 900 tisíc korun.

„S paní doktorkou jsem měla dlouhou a strategickou poradu,“ dodala Barbara, která s blížícím se soudním jednáním raději dál nechce rozebírat svůj komplikovaný vztah s otcem Rozárky. „S novou advokátkou Barbary jsem byl už obeznámen. Před soudem se bude projednávat výživné a péče o Rozárku, ale bude to běh na dlouhou trať,“ uzavřel Červín.


Autor: Eva Tušková