Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejkratší manželství Hollywoodu: Ex snadno a rychle

6. května 2010 | 12:35

Nic netrvá věčně. Celebrity by mohly vyprávět. I když se zalykají romantikou a slibují si lásku na celý život. Po euforické svatbě ale následuje vzápětí nepříjemný rozvod. U některých už po několika hodinách, týdnech. Kdo se chtěl co nejrychleji vymanit z manželského chomoutu?

Britney Spears (28) a Jason Allen Alexander (28)

.
Autor: profimedia.cz

Obřad: 3. ledna 2004

Délka manželství: 55 hodin

Těžko říct, jestli bláznivému sňatku popové princezny předcházelo bouřlivé popíjení alkoholu, nebo zda šlo o promyšlenou strategii, jak zvýšit prodej nového alba. Každopádně se stalo a Britney nakonec řekla své první „ano“ kamarádovi z dětství Jasonovi. Obřad se konal v kapli v Las Vegas. Oba ho pojali velmi neformálně: byli oblečení v džínsech a teniskách. A proč nakonec došlo k rozvodu? Britney přistoupila na nátlak manažera a rodiny, kteří nedokázali sňatek skousnout.

Pamela Anderson (42) a Kid Rock (38)

.
Autor: profimedia.cz

Obřad: 29. července 2006

Délka manželství: 4 měsíce

První manželství jí štěstí nepřineslo, možná proto si myslela, že napodruhé už to bude tutovka. Svatba se konala na jachtě v Saint Tropez a pozvaná byla řada světoznámých osobností. Svůj sňatek si nechali novomanželé zpečetit ještě ve dvou obřadních síních: v Saint Tropez a v Beverly Hills. Ani to ale páru nepomohlo. Vlna zamilovanosti opadla příliš rychle a Pamela zanedlouho zamířila za právníkem. Jaký byl důvod rozvodu? S Kidem si prý vůbec nerozuměla.

Eddie Murphy (48) a Tracey Edmonds (42)

.
Autor: profimedia.cz

Obřad: 1. ledna 2008

Délka manželství: 14 dní

Jejich sňatek byl tak romantický, že by někomu mohl připadat jako pohádka. Kdyby měl ovšem jiný konec. Svůj svazek pár zpečetil na ostrově Bora Bora. Novomanželé tak chtěli přátelům a rodině dokázat, jak moc jsou pro sebe důležití. Škoda jen, že za dva týdny už bylo po všem.

Nicolas Cage (45) a Lisa Marie Presley (41)

.
Autor: profimedia.cz

Obřad: 10. srpna 2002

Délka manželství: 3 měsíce a 15 dní

Dcera legendárního zpěváka Elvise po rozvodu veřejně prohlásila: „Především jsme se nikdy neměli brát, to byla ta chyba.“ Herec se k rozpadu jejich manželství odmítl vyjádřit úplně. Na každý pád se k sobě dvojice moc nehodila. Lisa Marie má totiž pověst rozmazlené holky a Nicolas Cage je prý trochu podivín.

Carmen Electra (38) a Dennis Rodman (48)

.
Autor: profimedia.cz

Obřad: 14. listopadu 1998

Délka manželství: 5 měsíců

„Takového chlapa si může vzít jen blázen,“ říkaly jí kamarádky. Hvězda ze seriálu Pobřežní hlídka ale měla svojí hlavu a nakonec se za potetovaného basketbalistu přece jen provdala. Brali se v Las Vegas a oba prý byli úplně na mol. Dennis si druhý den údajně vůbec nepamatoval, že herečce navlékl svatební prsten. Proto se asi nemůžeme divit, že i tohle manželství nakonec skončilo krachem.

Autor: Alena Dušková
Diskuse ke článku
.
Související články