Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kornová je znovu šťastná: Má strážníka!

Společně včera Katka s Tomášem předávali v Třebenicích dárečky dětem za to, že správně přecházely přes přechod
30. dubna 2010 | 05:00

Kateřina Kornová (42) znovu potkala lásku. Po románku s Janem Smrčkou, majitelem firmy na balonové létání, se zakoukala do pohledného muže zákona Tomáše Rotbauera (30), o němž Blesk už psal.

Je to chlap, který v Třebenicích na Litoměřicku bdí nad dodržováním zákonů. Kateřina s Tomášem strávila příjemný večer a druhý den společně učili děti chodit po přechodu.

Tomáš je Kateřinou unesen. „Je to báječná ženská. Jsem rád, že jsem ji poznal a že jsme se sblížili. Teď stále cestuji mezi Prahou a Lovosicemi, kde žiji,“ neskrýval nadšení z nového vztahu Rotbauer. Coby městského strážníka ho přijali poté, co zde před lety velmi brutálním způsobem dva mladíci ubili faráře. Od té doby je v obci klid.

Tomáš se po příjemně prožitém večeru s Kateřinou věnoval druhý den tomu, aby děti správně přecházely silnici. S tím má zkušenosti i Kornová. „I když už mám obě děti dospělé, na syna Filipa stále dohlížím. Učila jsem ho přecházet přes silnici, bála jsem se, aby správně zareagoval, protože řidičům nevěřím, nejsem si jistá jejich chováním. Syna jsem to ale naučila dobře, rozhlíží se pečlivě,“ řekla Kateřina. Zároveň připustila, že dalším důvodem, proč se akce zúčastnila, je její vztah k Tomášovi.

Kateřina Kornová si dobře rozumí i s Tomášovou pětiměsíční fenkou dobrmana Aničkou
Autor: Jana Ulrichová

Autor: Jana Ulrichová