Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hubnutí slavných: Hvězdy s jo-jo efektem

Kirstie dokáže během několika měsíců neuvěřitelně zhubnout, ale i přibrat.
29. dubna 2010 | 15:17

Jsou slavné, půvabné, sexy. A celý život bojují s váhou, která se jim nelíbí. Ničí si krutými jídelníčky zdraví, týrají psychiku, aby z plnoštíhlého těla  udělaly sexy subtilní figuru, která časem opět nabude na objemu. Takový je úděl celoživotních dietářek - na ulici i v showbyznysu je jich víc než dost.

Neustálý kolotoč zvyšování a snižování hmotnosti. Drastické, zcela nevyvážené diety. Příšerné hladovky. Přísný pitný režim, dril v posilovně, tvrdé cvičení. Pak konečně přijde zhubnutí. Euforický stav a zvolnění. Návrat do normálního režimu. Teď už si to budu hlídat, teď to nenechám dojít tak daleko...

Nic takového. Většinou se rychle ztloustne na původní hmotnost. Leckdy větší. Dostaví se tzv. jo –jo efekt a celý kolotoč znova začíná. Linie je na tom hůř – tělo při expres dietě ztratilo svalovinu, ale znovu rychle nabralo tuk

Zpěvačka Iveta Bartošová (44)

549836:gallery:true:true

Zpěvačka k plnoštíhlosti příliš neinklinuje, ale léta udělala své. Kolem čtyřicítky už nemá metabolismus takový jako kdysi. Na váze se podepsaly i alkoholická období. Zahánění úzkosti jídlem, nedostatek pohybu také udělaly své. Stálo ji to půl rok tvrdé dřiny a za chvíli se pomala váha vracet zpět. Leckdy nejspíš ze stejných důvodů. Nyní je z ní macatá, poněkud oteklá panička.

Zpěvačka Ilona Csáková (39)

549838:gallery:true:true

Ilona je od přirody krásná super samice. Žádné tintítko. Vnadná, implantáty vylepšená prsa, úzké boky, malý zadek, žádný pas… Na takovém typu postavy se tuk neukládá do typických ženských linií. Tím tedy hůř. Prokletím Ilony navíc je, že skvěle vaří. A to i v době, kdy drží nějakou z tvrdých diet. Naposledy Ilona zázračně shodila spoustu kil po porodu. Úbytek byl rychlý, téměř k neuvěření a běhání kolem miminka za ním jistě pouze nestálo.

Zpěvačka Britney Spears (28)

549837:gallery:true:true

Chvíli vypadá jako nádherný andílek s vypracovaným břichem a za pár týdnů obletí svět její fotografie, kde se podobá vypasenému bezdomovci. Dieta podle Britney je jednoduchá ale totálně  brutální.. Alkohol, mléčné koktejly, smažená jídla a sladkosti vyhání z těla ven drastickými hladovkami, projímadly, a dokonce ji okolí podezírá z bulimie. Tak takhle určitě ne!

Zpěvačka Mariah Carey (40)

549835:gallery:true:true

Její jo-jo se pohybuje v závislosti na milostných zklamáních a nových láskách. Není to úplně špatná dieta, ale nesmí být víc zklamaná než šťastná., Případně nabírat během idyly. Mariah si určitě body za ženské křivky zaslouží, ale někdy jsou přece jen bujnější a povolenější než by měly být.

Zpěvačka Janet Jackson (43)

549839:gallery:true:true

Miluje jídlo, ale dokáže být k sobě také pořádně tvrdá. Její váha se před lety vyšplhala na více než osmdesát kilogramů. A poté ji začala tvrdě shazovat. Janet vsází na tvrdou dřinu v posilovně, aerobní trénink a zdravou stravu. Do drastických diet se nepouští..

Herečka Kirstie Alley (59)

Kirstie dokáže během několika měsíců neuvěřitelně zhubnout, ale i přibrat.
Autor: Profimedia.cz,

Marná snaha, tahle dáma boj s kilogramy stále prohrává a její hubnutí a přibírání začíná být zdraví nebezpečné. Je schopná shodit přes třicet kilogramů a dalších čtyřicet zase nabere. Kirstie by zřejmě potřebovala pomoc psychologa a hlavně trpělivost na pozvolné hubnutí.