Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Freimanová: Proč mi utekl manžel!

Fotografie
28. dubna 2010 | 04:25

Herečka Veronika Freimanová (54) by už svého nevěrného exmanžela režiséra Jaroslava Brabce(55), nikdy zpátky nevzala.

„Jeho život už mě nezajímá,“ řekla exkluzivně Blesku. Z rozpadu dvacetiletého manželství dokonce neobviňuje ani manželku režiséra Jiřího Menzela (72) Olgu (32), s níž má Brabec dceru a která ho před pár měsíci poslala k šípku. „Přestali jsme si rozumět už dříve a v tuhle chvíli spolu nemáme kromě dcer nic společného,“ upřesnila Freimanová.

Veronika Freimanová kapitolu života s Jaroslavem Brabcem, s nímž má dvě dcery a prožila po jeho boku více než dvacet let, uzavřela. Svěřila, že by exmanžela Jaroslava Brabce nechtěla vrátit do svého života ani náhodou! „S Brabcem opravdu už dávno nemám nic společného,“ řekla včera Blesku Veronika s tím, že v kauze Brabec – Menzelová nikdy nefi gurovala a nefiguruje. Manželství s Brabcem se jí podle jejích slov rozpadlo už před třemi roky.

Žije jen s dcerou

„Přestali jsme si rozumět,“ objasňuje Veronika. V rámci rozvodu vyřešili bývalí manželé i majetkové vyrovnání. Prodali velký byt na atraktivním místě na pražské Malé Straně, protože ani jeden z bývalých manželů by druhého nedokázal vyplatit. Freimanová nyní žije sama se šestnáctiletou dcerou Markétou. „Starší Terezce je 23 let a má už svůj život. Bydlí ob jednu ulici od nás,“ upřesnila.

„Hraju ve třech seriálech a deseti divadelních hrách, potřebuju klid, a nikoliv probírat dávno uzavřenou minulost,“ vypočítala. Hvězda Zázraků života a Vyprávěj, která teď s režisérem Smyczkem točí další seriál, vede prý pohodový život, na kterém nechce nic měnit. A bývalého nevěrného manžela k němu prý rozhodně nepotřebuje.

Autor: Michaela Remešová, Saša Šeflová