Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jak se oblékají děti světových celebrit? Luxusně!

Madonna a její dcera Mercy
23. dubna 2010 | 05:00

Mají nejenom vlastní kuchaře, kadeřníky, designéry, chůvy, psychology, luxusně zařízené pokojíčky, ale také vlastní styl. A při ruce vždy zkušené stylisty, kteří jim ve výběru vhodného oděvu pomáhají.

Jak se oblékají děti světových celebrit? Bezradně stojí každé ráno před zrcadlem a nevědí, co na sebe. U holčiček vítězí volánky, květinové motivy, růžová barva a osvědčená klasika. Chlapečci jsou mnohem odvážnější. Nebojí se kovbojských botiček, výstředních modelů ani kombinace šíleného s nemožným...

Většinou jsou však jejich trendy pod »taktovkou « rodičů, kteří za svá milovaná dítka utrácejí závratné částky. Kdo v této disciplíně hraje prim? Seznamte se s největšími parádníky Hollywoodu...

Angelina Jolie a Brad Pitt s dcerou Shiloh
Autor: Profimedia.cz, Isifa.com, ČTK, Reuters

Jméno: Shiloh (3)

Rodiče: Angelina Jolie (34), Brad Pitt (46)

Na načančané šatičky si příliš nepotrpí. A i přesto, že většina holčiček chce být v jejím věku za princeznu, ona raději volí vzhled, který je kombinací vojáka a rytíře. Za tento model její tatínek utratil skoro 180 tisíc korun. Přivezl jí ho z Paříže. V případě, že mají děti Pitta a Jolie nějaké potíže, po ruce mají vlastní psychology.

Katie Holmes a Tom Cruise s dcerou Suri
Autor: Profimedia.cz, Isifa.com, ČTK, Reuters

Jméno: Suri (3)

Rodiče: Katie Holmes (31), Tom Cruis (47)

Už ve třech letech ví, jaké to je žít na vysoké noze. A nejenom kvůli tomu, že jejím rodičům patří milionové bohatství. Střevíčky na podpatku k jejím modelům jednoduše patří. Nosí oblečení světových návrhářů a chodí na manikúru. Rodiče stojí její paráda měsíčně téměř 300 tisíc korun. Narozeninová oslava až dva miliony korun.

Madonna a její dcera Mercy
Autor: Profimedia.cz, Isifa.com, ČTK, Reuters

Jméno: Mercy (3)

Rodiče: Madonna (51)

Na bohatství, které má její maminka, si teprve zvyká. Americká zpěvačka Madonna adoptovala malou Mercy z afrického Malawi teprve nedávno. Holčička, která od narození vyrůstala v bídě, teď bydlí v nejluxusnějších hotelech, nosí jen značkové oblečení a kabelky od světových designérů. Ta, kterou svírá na snímku v ručičce, pochází z dílny Dolce&Gabbana. Její cena je zhruba pět tisíc korun. Růžový klobouček s kabátkem stojí čtyři tisíce Kč.

Halle Berry a Gabriel Aubry, dcera Nahla Ariela
Autor: Profimedia.cz, Isifa.com, ČTK, Reuters

Jméno: Nahla Ariela (2)

Rodiče: Halle Berry (43), Gabriel Aubry (34)

Ač to tak na první pohled nevypadá, svetřík, který má Nahla na sobě, stál bezmála tři tisíce korun. Nezvyklá šálka s bambulkami vyšla na šest set a tenisky necelou tisícovku. Hamburgery či hranolky jsou pro ni tabu. Její maminka trvá na tom, aby všechny potraviny, které doma mají, nesly označení bio. Vzhledem k tomu, že se Berry angažuje jako ochránkyně životního prostředí, používají pouze produkty, které nejsou testovány na zvířatech. V pokojíčku Nahly je nábytek z ořechového dřeva.

Matthew McConaughey a Camila Alves s dcerou Levi
Autor: Profimedia.cz, Isifa.com, ČTK, Reuters

Jméno: Levi (1)

Rodiče: Matthew McConaughey (40), Camila Alves (27)

Je mu teprve dvacet měsíců, ale už se může pyšnit rozsáhlou sbírkou surfovacích prken a skateboardů. Jak říkají jeho rodiče, Levi má nejraději ležérní styl a stejně jako jeho otec dává přednost pohodlí. A co se pokrývek hlavy týče, za ty může děkovat matce, která ho jimi zásobuje.

Jessica Alba a Cash Warren s dcerou Honor Marie
Autor: Profimedia.cz, Isifa.com, ČTK, Reuters

Jméno: Honor Marie (1)

Rodiče: Jessica Alba (28), Cash Warren (31)

Na mašličky, brože ani korále ji neužije. Stejně tak její rodiče podporují Honor Marii v tom, aby namísto parády rozvíjela spíše své schopnosti. Alba také dbá na správnou výživu své dcery. To znamená přísný zákaz cukru. I když to tak nevypadá, model, který má holčička na sobě, stojí asi 4 tisíce korun.

Autor: INT, vk