Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Gondíková: Našla novou lásku!

16. dubna 2010 | 23:40

V životě Adély Gondíkové (36) konečně vysvitlo slunce! Herečka si poté, co ji loni v září opustil manžel Ondřej Brousek (29), konečně našla nového chlapa. Jeho totožnost ale až úzkostlivě tají.

„Pravdu nikomu neřeknu,“ vyhrkla Adéla na otázku, zda jde o nového přítele. Na všechny strany se ale po dlouhé době jen šťastně a zamilovaně usmívala.

Celý rok od rozchodu Gondíkové s Brouskem místo vedle Adély zaujímala jen dcera Nely nebo bratr Dalibor. „Náš život nijak neřešíme. Nejsme rozvedeni a ani nevím, kdy na to dojde,“ odrážela dotazy na soukromí Gondíková. Teď je ale všechno jinak. Adéla konečně sebrala odvahu a na veřejnou akci dorazila s partnerem. Ještě před samotným začátkem výstavy se s neznámým mužem procházela dlouho po obchodním centru. Pár se od sebe nehnul na krok a neustále si něco šuškal. Nakonec společně i odešel.

Blesku se podařilo vyfotit, jak muž pomáhá Adéle s taškou! A herečka galantní gesto přijala bez zaváhání, jako by už byla dvojice sehraný team. Nový vztah jistě herečce pomůže definitivně zapomenout na bolestivý rozchod s muzikantem Ondřejem Brouskem, který Adélu a dceru Nely opustil po šesti letech manželství kvůli kolegyni z divadla Anně Remkové.

Výzva Blesk.cz:

Poznáte muže po boku Adély Gondíkové? Pište na online@blesk.cz !

Autor: Lucie Špaková