Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Csáková: Syna propůjčila do reklamy!

13. dubna 2010 | 18:32

Zpěvačka Ilona Csáková (39) propůjčila svého sedmiměsíčního syna Daniela do reklamy na boty! Sama se pomalu do showbyznysu vrací a jak je vidět, zaučovat začala už i půlročního synka.

Csáková, která se před porodem odstěhovala ke svému příteli, podnikateli Radku Vonešovi (44) do Brna, sama urychlila návrat do práce - vůbec první její vystoupení po porodu bylo na vyhlašování ankety Anno 2009, zkouší však už i v muzikálu. Již brzy by měl mít premiéru kus z produkce Oldřicha Lichtenberga Kdo chce zabít Davida.

Jenže Ilona se do světel showbyznysu nevrací sama. Vzala s sebou svého syna Daniela, který nafotil reklamu na boty. Csáková se tak zařadila po bok matek, které své dítě propůjčí reklamě, tentokrát však bez nároku na honorář, alespoň tak to tvrdí firma.

Například herečka Veronika Žilková, která se známá svou vášní pro boty, s dcerou Kordulou reklamně pózovala, když byly miminku teprve tři měsíce.

Za muzikál bere půlku

Csáková se do práce tolik těšila, že je dokonce ochotná hrát za polovinu svého běžného honoráře. Místo deseti tisíc nyní bere za vystoupení pět. „Tady nejde o peníze. Vždyť já to beru jako můj dárek pro Michala. To představení startuje všechny další velké oslavy jeho 50. narozenin,“ nechala se před časem slyšet zpěvačka.



Autor: mir, šim, agš