Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Monika Marešová: Leoši, miluji tě! Vrať se!

7. dubna 2010 | 10:27

Manželka moderátora Leoše Mareše Monika se přiznala, že svého nevěrného muže, který od ní odešel, stále miluje, a že by si přála, aby se k ní vrátil.

Ačkoliv Leoš Mareš svou manželku a matku svých dvou synů Moniku dlouho podváděl a nakonec od své rodiny odešel, jeho žena mu odpustila. „Na Leoše se už nezlobím a pořád ho miluju,“ překvapivě prohlásila Monika Marešová v rozhovoru pro časopis Glanc.

Ta se navíc vyjádřila ve smyslu, že by chtěla, aby se k ní Leoš vrátil. „Je mladý, potřebuje si všechno srovnat v hlavě. Nechci se na něho vykašlat. Věřím, že má dobré srdce a že to se mnou a s našimi dětmi myslí dobře,“ vysvětlila Monika důvody, které údajně vedly k Marešově odchodu od rodiny, ale které by ho mohly i přivézt zpátky.

Na druhou stranu ale manželka populárního moderátora přiznala, že tím, jak se Leoš ke své rodině zachoval, si proti sobě poštval její rodinu. „Leoše měli u nás doma všichni moc rádi. Myslím, že už ho moc rádi ale nemají,“ říká Marešová.

Také přiznala, jak probíhaly okamžiky, kdy došlo k rozhodnutí, že od sebe manželé odejdou. „Rozhodli jsme se tak spolu, ale odejít chtěl Leoš. Stalo se to na naší dovolené v Thajsku. I přesto jsme si to tam ale užili,“ říká stále ještě manželka nejlépe vydělávajícího moderátora v Česku.

Mareš odchod od rodiny oznámil na začátku letošního roku. Ačkoliv to nikdy oficiálně nepřiznal, tak důvodem je jeho vztah s modelkou Gábinou Dvořákovou.

Autor: efk