Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Češi vzkazují Krainové v Let´s Dance: Simono, nedáme tě!

Simonu Krainovou a Erika Ňarjaše v Let’s Dance čekal rozstřel.
30. března 2010 | 11:20

Velmi zvláštního zacházení se dočkala česká modelka Simona Krainová ve slovenské taneční soutěži Let´s Dance. Patřila k nejlepším, přesto musela jít do potupného rozstřelu!

Slovenští pořadatelé Let´s Dance z televize Markíza před soutěží přiznali, že přemluvit Krainovou k účasti byla pořádná fuška. Proto je s podivem, jak se k ní diváci chovají. Zdá se, že se jí chtějí co nejrychleji zbavit, přestože je v tanci nejlepší!

„Tato soutěž bohužel není o tanci. To by se potom vypadnutí nebála Krainová, ale vypadl by Andrej Hryc,“ napsala na stránky Markízy jedna ze slovenských divaček. „Bohužel Slováci mnohem více než Češi hrají na národnostní notu. To bylo zřejmě, když se odtajnily výsledky hlasování v Česko Slovenské SuperStar, kdy čeští soutěžící na Slovensku nedostávali téměř žádné hlasy. A velmi podobné je to i teď v Let´s Dance. Vždyť zvláště Krainová tancovala asi nejlépe ze všech, ale stejně ji Slováci poslali do rozstřelu,“ podivuje se mediální analytik Marek Ditrich.

Češi volají: Simono, my tě nedáme!

„Díky satelitu sleduje Let´s Dance spousta lidí i v Česku, a tak by bylo možná zajímavé, kdyby mohli hlasovat i lidé z Česka,“ myslí si Ditrich.

Hodně zvláštní je i rozhodování poroty, který svými verdikty, jen potvrzuje pocit, že je celá soutěž proti Čechům zaměřená. První reakce odporu, proti postupu Slováků se začínají objevovat i v Česku. Stále více se v komentářích k Let´s Dance objevují výzvy typu: "Simono, my tě nedáme!". "Bylo by to opravdu zajimavé, kdyby se Češi spojili a snažili se proti tomu Let´s Dance nějak bojovat," myslí si Ditrich.

Každopádně zklamání z toho, jak se zatím Let´s Dance vyvíjí, na sobě pomalu začíná dávat znát i Simona Krainová. „Ta soutěž je mnohem náročnější, než jsem si na začátku myslela. Nemám čas skoro na nic jiného. Už se moc těším, až s Karlem vyjedeme na tři týdny na dovolenou, vypneme si mobily a budeme jen odpočívat,“ říká modelka, která by v Let´s Dance, pokud by se hodnotil pouze taneční výkon, patřila mezi největší favority.

Autor: efk