Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Chlapské sexidoly: Jak se pánové změnili?

Fotografie
23. března 2010 | 12:08

Miliony žen tyto muže milovaly v čase jejich největší slávy a velkou slabost pro ně mají i v současnosti. Proč vlastně?

Sexidoly jménem Bartoška, Redford, Connery, Belmondo, Vaculík jsou sice o desítky let starší, ale jejich přitažlivost nemizí. Charisma, šarm, půvab osobnosti totiž s věkem nesouvisí. Ten je naopak v případě chlapů může jen umocnit. Mimochodem – statistiky a výsledky sociálních šetření ukazují, že počet žen, pro něž jsou starší pánové víc sexy, stoupá. A na tuto situaci reaguje i reklama, kde jsou muži kolem třicítky plus čím dál více žádaní a válcují mladé hezouny.

Jiří Bartoška (62)

Populární herec, ředitel Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, sexsymbol osmdesátých let. Muž s erotickým hlasem, jenž k svůdnosti nahrává…

526399:gallery:true:true

Dříve: Uhrančivé hnědé oči, husté, vždycky delší vlasy s patkou, která věčně padala do obličeje. Sošná vysoká postava. Chlap jak má být i s nutnou dávkou neuchopitelnosti.

Nyní: Vlasy nijak nezřídly, jen jsou o něco kratší a prošedivělé. Přibyly brýle, které jsou u Jirky charakteristickým doplňkem, součástí image. Oči stále dokáží uhranout.

Robert Redford (73)

Jedna z ikon sedmdesátých let. Role po boku Paula Newmana ve filmu Butch Cassidy a Sundance Kid jej vynesla k nebi popularity. Kdysi byl časopisem Playboy vyhlášen modelem století.

526402:gallery:true:true

Dříve: Fešný blonďák, který si na svém zjevu zakládal. Pevná sanice, blankytně modré oči, zuby jak z reklamy na Thymolin.

Nyní: Hříva na hlavě zrezla, face-lift tváře se plastickým chirurgům příliš nevydařil. Ale charisma se nevytratilo.

Jean Paul Belmondo (76)


Parametry krásy nikdy nesplňoval. Přesto se stal světovým prototypem dobrodruha a sukničkáře, který umí bláznivě žít. V roce 1995 figuroval mezi stovkou sexy filmových hvězd v magazínu Empire.

526400:gallery:true:true

Dříve: Typ rošťáka, žádný uhlazený playboy s obličejem Michelangelova Davida. Nos boxera, široké masité rty. Pro mnohé sexy…

Nyní: Svaly v tváři povolily, nos se rozšířil. Pohled ztratil něco ze své jiskry, ale stále v něm je síla buldoka.

Lukáš Vaculík (47)

Sexsymbol střední generace žen. „Kamarád do deště“, jehož fotky v osmdesátých letech zdobily tisíce dívčích pokojů. V TV seriálu Proč bychom se netopili, loni předvedl, že má stále co ukázat.

526398:gallery:true:true

Dříve: Sladký mladík, typ vzorného nekonfliktního hezouna. Spousta něhy, která láká stejně jako u jiného gesta drsňáka.

Nyní: Stříbřité skráně, vypracované svaly na těle. Věkem vyrýsovaná tvář. Něha v pohledu zůstala.

Sean Connery (79)

V mládí označovaný jako nejsvůdnější muž planety. Do srdcí žen se vryl díky roli agenta 007 Jamese Bonda. V roce 2006 získal titul sexuálně nejpřitažlivějšího penzisty světa.

526401:gallery:true:true

Dříve: Klasicky krásný mužský, pokračovatel idolů stříbrného plátna zlaté éry Hollywoodu který postavu agenta 007 nesnášel.

Nyní: Bílé vlasy, čelní pleš a bradka. Moudrý pohled životem poučeného chlapa, jenž má noblesu.