Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Paroubková: Dva večery ve stejných šatech

Fotografie
22. února 2010 | 12:04

Uplynulý víkend měla Petra Paroubková opravdu nabitý. V pátek ples v Teplicích, v sobotu charitativní koncert. Proč zvolila pro oba večery stejné svršky, je otázkou.

To nemá Petra Paroubková co na sebe? Manželka předsedy ČSSD se ve společnosti dva večery po sobě objevila ve stejném živůtku.

To, že by stihla během sobotního přejezdu z Teplic do Prahy vyprat a usušit, se vyloučit nedá. Při společenském a rodinném vytížení by to však bylo více než obdivuhodné…

Kapka naděje
Autor: Michal Šula
Margaritka zase bez mámy: Paroubkovi se bavili
Jak vidí Františka róby paní Paroubkové a paní Bendové?
Autor: David Malík, Helena Lacinová
Františka: Ples v Teplicích: Paroubkovou trumfla Bendová
paroubek
Autor: David Malík
Paroubkovi si užívali plesu, dceru hlídala chůva

Obléknutí modelu vícekrát je normální. Při neuváženosti se však člověk může dopustit přinejmenším faux pas. Tím spíš, když si stejnou věc na sebe vezme dva večery po sobě žena, co má za muže vysoce postaveného politika.

Doporučil jí snad manžel Paroubek po extempore s honosným křtem dcery Margarity, kdy jenom botky pro miminko stály nejméně 1700 Kč, skromnější přístup k módě? I kdyby, tak se to opět hrubě nevyvedlo. Jako na houpačce jdou Paroubkovi z extrému do extrému. Okázalou parádu střídá Popelka.

Petra navíc jako by ani neodhadla míru, co se na jakou příležitost hodí. Během dvou po sobě jdoucích a společenskou funkcí zcela odlišných večerů se vystrojila do téhož černého, rameno koketně odhalujícího lajblíku.

Jen v pátek na plesu v Teplicích k němu oblékla monstrózní červeno-černou sukni, v sobotu na charitativním koncertu civilní šedivé kalhoty. I to rameno nechala stejně vyklouznout, přestože se celovečerní charita odehrávala v odsvěceném smíchovském kostele Sacré Coeur. Proč to, když se katolička Petra v extravagancích a provokacích nikdy příliš nerealizovala?

Autor: šim