Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Roberts hrála šest minut a vydělala 54 milionů!

Tak za tento úsměv krásné Julie, páni filmaři, platíte zlatem!
16. února 2010 | 18:43

Nepotřebuje se ve filmu svlékat, protože miliony vydělá jen svým nepřekonatelným úsměvem. Julia Roberts (42, Pretty Woman) už sice ztratila pozici nejlépe vydělávající herečky Hollywoodu, ale rozhodně ještě neřekla své poslední slovo.

V nové romantické komedii Na svatého Valentýna se mihla jen na šest minut, ale přilepšila si o neuvěřitelných 54 milionů korun.

Julia Roberts dlouhá léta kralovala žebříčku nejvíce vydělávajících hereček. Jen za hlavní role ve filmech Erin Brockovich a Úsměv Mony Lisy vyinkasovala vždy po 400 milionech korun.

Pak se ale vdala, svému manželovi Danielu Moderovi (41) porodila tři děti a její místo převzaly dravější hvězdy, jako jsou Angelina Jolie (34, Pan a paní Smithovi), Jennifer Aniston (41, Marley a já) a v poslední době i Emma Watson (19, série o Harry Potterovi). Julia zcela vypadla z první desítky. Ale její současný návrat může být pro ostatní kolegyně smrtící.

Zřejmě ani sama netušila, jakou má ještě pro Hollywood cenu. Za svůj kratičký šestiminutový výstup v novém filmu Na svatého Valentýna dostala královský honorář devět milionů za minutu. Kolik by vydělala za hodinu, si raději ani nepředstavujme! A hned nato přišla i lukrativní smlouva kosmetického gigantu Lancome, jehož se Julia stane novou tváří.

V romantické komedii Na svatého Valentýna, která je přirovnávána k legendární Lásce nebeské, se objeví také Juliina neteř Emma Roberts (18), Jessica Alba (28) či Bradley Cooper (35). Snímek má v České republice premiéru už zítra.

Video se připravuje ...
Julia Roberts se objeví v romantické komedii Na svatého Valentýna. • VIDEO: YouTube.com

Autor: INT, so