Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Madonna: Chce další dítě, v 51 letech!

19. ledna 2010 | 11:15

Madonna (51) touží po pátém dítěti! A jeho otcem nemá být nikdo jiný než  ´zajíček´ Jesus Luz (22), který je více než dvakrát mladší než královna popu. Pro tu však věk rozhodně není žádným problémem...

Zpěvačka už dokonce navštívila doktory, aby s nimi plánované těhotenství zkonzultovala.

"Madonna ví, že v 51 letech bude těžší otěhotnět přirozenou cestou. Ale ona má kondičku jako olympijský atlet a je na těhotenství připravena," prozradil blízký přítel královny popu.

Zpěvačka věří, že Jesus Luz bude fantastickým otcem. "Mám v srdci nekonečnou touhu mít další dítě," prozradila dále Madonna svým přátelům.

Další potomek by byl přitom už pátým přírůstkem do její rodiny! Ze vztahu se svým osobním trenérem Carlosem Leonem má totiž Madonna 13letou dceru Lourdes, z manželství s režisérem Guyem Ritchiem devítiletého Rocca a společně s ním také adotovala z afrického Malawi Davida Bandu (4). Jako poslední mezi sebe rodina přijala čtyřletou Mercy James - tu královna popu adoptovala v červnu loňského roku.

Jesus Luz Madonniny děti miluje, ale zároveň by chtěl své vlastní. "Otcovství by bylo mým největším dobrodružstvím," prozradil mladičký model rodinnému příteli.

Madonna s Luzem chodí už více než 2 roky. Potkala ho na focení v Brazílii krátce po rozvodu s režisérem Guyem Ritchiem.

Autor: INT, pal