Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Bočanová a Mráz: Rozvod!

Fotografie
11. ledna 2010 | 05:34

Manželství producenta a podnikatele Viktora Mráze (42) a herečky Mahuleny Bočanové (42) spěje po 8 letech skutečně k rozvodu!

„Připadá mi logické, že současná situace mezi mnou a mojí ženou v rozvod vyústí,“ potvrdil Blesku Mráz, který už několik měsíců žije s Martou Jandovou (35).

Mahulena Bočanová podle informací Blesku nechce o rozvodu ani slyšet, a proto Viktor Mráz na termín nijak netlačí. „Pro mě svatba ani rozvod nejsou důležité. Pro mě je nejpřednější fakt, jestli si dva lidé spolu rozumí, nebo si rozumět přestanou,“ dodal Viktor a přiznal, že nejen Štědrý den, ale i Silvestra strávil s Martou.

„Bylo to moc příjemné,“ podotkl. Štědrý den chtěl sice kvůli dceři Márince (7) strávit s Mahulenou, ta se ovšem na poslední chvíli rozhodla, že dá před rodinnou idylkou přednost sestře. A když tu zprávu sdělil Martě, ta se okamžitě omluvila ze slavnostní večeře maceše Martině Jandové. „Naprosto jsem chápala, že chce být s Viktorem, když to jde. Moc jsem jí to přála,“ přiznala Martina, která s dcerou Petra Jandy alespoň 24. prosince poobědvala. A potom už měl Viktor s porotkyní SuperStar zbytek dne až do rána v Martině vinohradském bytě pouze pro sebe.

„Silvestra jsme potom s Martou a přáteli odjeli slavit na Šumavu,“ svěřil ještě Viktor, kterému zimní idylku pokazila jen milovaná dcera Marina.

„Chtěl jsem s ní odjet ještě se ségrou a švagrem na chalupu do hor, malá dostala ale zánět středního ucha, tak jsem s ní doma,“ prozradil Mráz.

Autor: Michaela Remešová