Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zamilovaná Vaňková: Když mě líbá Dan, padám do prázdnoty!

Daniel Hůlka (41) se dal opět dohromady se Šárkou Vaňkovou (21) a opět si vychutnávají polibky!
15. ledna 2010 | 23:09

Daniel Hůlka (41) se vrátil k Šárce Vaňkové (21).  A nechal se slyšet, že mladá milenka líbá fantasticky a to mu sakra chybělo. Zavolali jsme proto Šárce, abychom se jí zeptali, jak líbá Dan.

Šárka byla naším dotazem trošku zaskočená. Pak se šťastně rozesmála a konstatovala: "Líbá krásně. Prostě nádherně. A já mu to moc ráda oplácím.“

„A na co u toho, Šárko, myslíte? "
„Já nemyslím na nic, jen si to užívám. Když mě Dan líbá, tak padám do takové prázdnoty. Jsem proti němu maličká, tak musím při polibku pořádně zaklonit hlavu . Vždy se mi úplně zatmí před očima…"

„A na co myslí podle vás při polibku on? "
„Tak to nevím. Nikdy jsme o tom spolu nemluvili, ale zeptám se ho. Možná myslí na to, co bude pak, po polibku," rozesmála se rozpustile Šárka a bylo zřejmé, že je opět po uši zamilovaná.

Z toho, že je pár zase spolu mají velkou radost i producenti muzikálu Baron Prášil, kde dvojice hraje. Ruce si mne zejména Olda Lichtenberg: „Určitě by to zvládli i jako rozešlí. Ale takhle je to jiné kafe,“ říká Lichtenberg, který pověřil režií Filipa Renče. Ten Hůlkovi svěřil roli Prášila, Šárku převtělil do služky Gity a denně oba mučí v divadle na zkouškách. Baron Prášil je pro Hůlku velká výzva. V hlavní roli se totiž střídá s Pepou Vojtkem a Mariánem Vojtkem. „To jsou velcí soupeři,“ přiznal již dříve Blesku Hůlka.

Autor: jos, Michaela Remešová