Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nová šéfka Ordinace? Lenka Hornová!

8. ledna 2010 | 05:18

Bývalá moderátorka pořadu Prásk Lenka Hornová se stala novou šéfovou seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde převzala roli hlavní producentky. Co čeká diváky? Smrt spousty postav!

Od začátku nejúspěšnějšího českého seriálu všech dob Ordinace v růžové zahradě stála v jeho čele jako hlavní producentka Šárka Baborovská. Ta ale od nového roku odešla na konkurenční Primu.

Na její místo tak vedení televize jmenovalo bývalou moderátorku bulvárního pořadu Prásk Lenku Hornovou. „Když lidé se seriálu uslyšeli její jméno, tak nejdřív zavládla dost panika. Dokonce volali i herci a ptali se, co to bude znamenat. Nakonec se ale většina věcí uklidnila,“ popsal Blesk.cz atmosféru jeden ze členů štábu.

„V tom, že jsem byla jmenována producentkou seriálu nevidím zas tak nic divného. Pracovala jsem na seriálu Ulice a teď jsem rok pro Novu připravovala seriál z lékařského prostředí,“ řekla Blesk.cz Hornová.

„Seriál normálně poběží dál, k nějakým změnám asi dojde, ale diváci se rozhodně bát nemusí,“ tvrdí Hornová. Není bez zajímavosti, že mezi tvůrci Ordinace a Ulice panovala a panuje velmi silná rivalita. Proto bude určitě zajímavé sledovat, co se bude v nejsledovanějším seriálu dít, když jej začne vést člověk z konkurenčního projektu.

"Už teď se mluví o tom, že postupně dojde k obměně celého hereckého obsazení, takže se dá očekávat smrt dalších postav," prozradil nám zdroj přímo ze štábu.

Autor: efk