Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Geislerová bude hrát nevěrnou manželku

Aňa si v seriálu zahraje vdanou ženu v domácnosti.
4. ledna 2010 | 05:00

Herečka Aňa Geislerová (33) se připojila k hercům, kteří hrají v seriálech. Dostala hlavní roli ve slovenském cyklu o generaci současných třicátníků s názvem Nikdy neříkej nikdy.

Z českých herců si v něm zahraje i Tomáš Hanák (52). Zatímco Hanák se musel naučit slovensky, Geislerová hraje Češku, takže může mluvit svojí mateřštinou.

Jedna z nejobsazovanějších českých hereček se doposud seriálům vyhýbala. Výjimkou byl italský velkorozpočtový projekt Princezna Fantaghiro a Přítelkyně z domu smutku, který v roce 1992 natočila Česká televize. „Byla to zajímavá nabídka a proč čas od času nevybočit z filmového stereotypu a točit pro televizi,“ říká Geislerová o slovenském seriálu.

Tvůrci dopředu prozradili část děje. Aňa si zahraje vdanou ženu v domácnosti, která sice žije ve spokojeném manželství, ale trápí ji finanční starosti. Diváci se podle synopse dočkají u postavy Moniky, kterou Geislerová ztvárňuje, i nevěry, a to rovnou s manželovým bratrem.

Nikdy neříkej nikdy se točilo v česko-slovenské koprodukci a v Česku ho bude od 11. ledna vysílat TV Barrandov. Slovenské herce zastupují mj. Roman Luknár, Zuzana Fialová anebo Betka Stanková.

Autor: agš