Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ženy českého šoubyznysu: Jaké je jejich předsevzetí?

Agáta Hanychová
1. ledna 2010 | 13:03

Věří slavné české dámy na sílu novoročního zařeknutí? Nebo tradici Nového roku neřeší a rázně mění svůj život ze dne na den po celý rok?

Monika Absolonová

425194:gallery:true:true

Zkoušela si novoroční předsevzetí dát naposled když byla malá. Brzy ale zjistila, že člověk by měl dělat věci právě v tu chvíli, kdy je to nutné a neměl by čekat na jedno určité datum v roce. Dokonce ani nezná nikoho, kdo by v jejím okolí podobnou tradici měl a tím pádem jí to ani nepřijde na mysl.

Tereza Pergnerová

208206:gallery:true:true

Zrovna oblékala dcerku, když ji zastihl náš telefonát. Novoroční předsevzetí má, ale jsou pro ni čistě osobní. Chce ale rozhodně být šťastná a vidět věci jasně.

Agáta Hanychová

Agáta Hanychová
Autor: Jaroslav Urban

Předsevzetí si nedává. Nemá to pro ni smysl. Pokud se chce do něčeho vrhnout, udělá to hned a na nic nečeká. Tvrdí, že když chce člověk přestat např. kouřit, neměl by čekat až na konec roku a začít s tím hned.

Taťána Kuchařová

430459:gallery:true:true

Takový zvyk, jako dávat si předsevzetí, nemá a podle ní je to hloupost. Protože když něco člověk chce udělat, má to udělat ihned. Pokud ona sama potřebuje nějakou změnu, tak na nic nečeká a udělá ji. Ač si předsevzetí nedává, doufá, že se v příštím roce bude moci vídat více se svou rodinou a aby všichni byli šťastní a hlavně zdraví. Také je jejím přáním, aby nový rok 2010 byl stejně úspěšný v oblasti modelingu a charitativních akcí, jako ten minulý.

Eva Pilarová

457703:gallery:true:true

Nový rok k předsevzetí nepotřebuje. Když se totiž rozhodla típnout poslední cigaretu, byl zrovna 6. duben a už nekouří celých 21 let. Myslí si, že pokud je nutné něco udělat, nemělo by se čekat a udělat to v tu chvíli."Všem přeji hodně lásky, zdraví, klidu v duši a štěstí do roku 2010," vzkazuje zpěvačka.

Autor: amp