Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Hvězdy na horách: Verešová v botách za 80 tisíc!

31. prosince 2009 | 05:00

V českém Aspenu, krkonošském letovisku Špindlerův Mlýn, se nechodí jen po barech, ale celebrity vycházejí ven minimálně i na procházky.

Děti potřebují čerstvý vzduch, nové značkové svršky zase provětrat pod svahem sjezdovky Svatý Petr. O lyžování nikomu moc nejde. Kdo by ostatně stál dlouhé fronty u vleků a pak si ničil skluznice na vydřených plotnách. Do »Špindlu« se jezdí hlavně kvůli prestiži.

Stojí fronty

.
Autor: Ladislav Křivan

Finalista SuperStar Ben Cristovao (22) je mistrem Evropy ve freestylu na snowboardu a do Špindlerova Mlýna jezdí s »prknem« už deset let. Vyrazil si s rodinou a Blesku svěřil, že ho od soutěže všichni poznávají. „Na to, aby mě pouštěli ve frontě na vleku dopředu, to ale nestačí. A ani bych to tak nechtěl,“ řekl Blesku.

Pláč na lyžích

.
Autor: Ladislav Křivan

Vendula Auš Svobodová (37) s manželem Patrikem Aušem (31) chtěli, aby se syn Jakub (4,5) učil lyžovat v dětské školičce. Se zlou se potázali. „Rozbrečel se a vůbec lyžovat nechtěl. Vlastně nevím, proč ho k tomu nutím. Je celý po Karlovi. Takže sedí u klavíru a kouká po ženských,“ smála se Vendula.

Zelená jde k očím

.
Autor: Ladislav Křivan

Modelka Andrea Verešová (28) oslňuje každoročně novou drahou garderobou a oblečení její dcery Vannesy je také jako z luxusního katalogu. „Nový komplet jsem dostala od manžela k Vánocům. Zelená bunda mi prý jde krásně k očím. Ke sněhu podle mě patří pestrost, černou barvu nechávám do Prahy,“ řekla Blesku.

Zimě se vyhýbají

.
Autor: Ladislav Křivan

Syn moderátorky Gábiny Partyšové (31) a podnikatele Pepy Kokty (51) Kristián (2) zimu moc nemusí. „Nedostaneme ho ani na boby,“ prozradila Gábina. Rodina tráví zimu nejraději na Floridě. „Je to mnohem jednodušší i co se týká oblékání malého, v tričku a šortkách je za minutu,“ upřesnila.

Dámská jízda

.
Autor: Ladislav Křivan

Manželka moderátora Leoše Mareše (33) si chtěla odpočinout od rodiny. Mareš sice má na horách moderovat, ale jeho žena s kamarádkou a bez dětí vyrazila o pár dní dříve. Využívala luxusních služeb hotelu Windsor, kde mají i wellnes, masáže a bazén.

Snoubenci na prknech

.
Autor: Ladislav Křivan

Modelka Bára Kolářová (25) se snoubencem Přemkem jsou spolu jsou už šest let. Nehádají se, Přemek je k Báře pozorný, vždycky se snaží spolu sladit i oblečení a už skoro vypadají jako bratr a sestra. Ve Špindlerově Mlýně jezdí pravidelně na snowboardu večer vyrážejí do baru Silver Rock.

Svátky se psy

.
Autor: Ladislav Křivan

Zpěvačka Helena Zeťová (28) je zřejmě opravdu bez stálého partnera. Na horách jí dělali společnost pouze její dva Jack Russel teriéři, s nimiž chodila na dlouhé procházky. „Taky už jsem lyžovala, i když podmínky nejsou ideální,“ přiznala Blesku.

Těhulka u kočáru

.
Autor: Ladislav Křivan

Herečka Alice Bendová (35) s manželem a synem Vašíkem (3) jezdí na hory každou zimu. Její švagr tady dokonce vlastnil i hotel. Rodinka vyráží hlavně na procházky s kočárem, na lyžování nemá Alice, která je v 5. měsíci těhotenství, ani pomyšlení.

Autor: Saša Šeflová