Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zpěvačka Nena se stala babičkou

Dračice Nena už je ´Großmutter´
30. prosince 2009 | 13:16

Idol 80. let, německá zpěvačka Nena (49) už dávno není rockerkou pouštící ´99 Luftbalons´. Před pár dny se stala babičkou.

Vnučka Carla Maria se narodila 25. prosince na neobvyklém místě - v zahradní besídce! Nenina dcera Larissa (19) totiž žije se svým přítelem Nikolasem u své matky, která jim besídku nechala přestavět na pohodlné bydlení.

"Dítě je zdravé a klidné, porod doma byl plánovaný. Všichni jsme moc šťastní, byl to ten nejkrásnější vánoční dárek," řekla pyšná babička Nena německému Bildu.

Na otázku, zda není Larissa na mateřství v 19 letech příliš mladá, zpěvačka odpověděla: "Mé matce bylo také 19, když byla se mnou těhotná. Výhodou je, že v tom věku neděláte ještě kariéru a máte na dítě víc času i sil."

Kariéra Neny startovala na začátku 80. let. Hned na prvním albu nazvaném prostě ´Nena´ se objevil zpěvaččin dosud největší hit ´99 Luftballons´. Narozdíl od svých sexy kolegyň Sandry, Samanty Fox či Kim Wilde se Nena neobjevovala tolik na stěnách chlapeckých pokojíčků, o to víc se věnovala a stále aktivně věnuje muzice. Zpívá téměř výhradně německy. Její letošní album se v Německu vyšplhalo až na třetí příčku prodejnosti.

Největší hit Neny 99 Luftbalons:

Autor: INT, brum
Klíčová slova: Nena, německo, zpěvačka, babička
Diskuse ke článku
.
Související články