Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Banášová: Na mejdan vzala přítele!

21. prosince 2009 | 18:02

Adela Banášová (29) a Peter Modrovský (26) mají práce nad hlavu, dárky ještě nemají všechny, ale na svátky se velmi těší. Tento rok budou totiž výjimečné. Blesku to řekli na mejdanu po finále SuperStar

Fotbal na Facebooku

Konec roku je pro mnohé celebrity nejlepším obdobím, co se výdělku týče. Nejúspěšnější slovenská moderátorka Adela Banášová má však toho tolik, že na extra moderování ani nepomýšlí. Bude ráda, když stihne to, co už má naplánované. Vánoce v kruhu rodiny si tak užije až 25. prosince, protože na Štědrý den moderuje v rádiu.

„Už deset let vysíláme na Štědrý den i na Silvestra. Ale mám to ráda, protože v ten den je velmi speciální atmosféra. Mám toho letos ještě hodně. Různé charity, focení a přijala jsem i jednu komerční akci. Takže si nevydělám více jak jindy. Nevím, na co by jsem vydělávala. Mám byt i auto,“ směje sa Adela.

Díky moderování SuperStar dostává pracovní nabídky i z Česka. „Z Čech mám nabídky na moderování firemních večírků. O velkých projektech se zatím jen uvažuje. Jestli je to výrazný krok v mé kariéře, budu moci posoudit až s odstupem času. Tento rok byl pro mě určitým způsobem výjimečný. Let´s Dance mi mimo jiné přineslo přítele Petera. Je úžasný a je nám spolu fajn,“ hodnotí spokojeně moderátorka.

Dvojice sice nežije ve společné domácnosti, každý má vlastní byt, ale hodně svého času tráví společně. Tak to bude i na Vánoce. Peter se dokonce chystá ozdobit stromeček.

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz

Adela Banášová a Peter Modrovský
Autor: Ivan Kelement

„Doteď jsem to nikdy nedělal, vždy jen maminka. Ale tento rok jsem si řekl, že si ho ozdobíme spolu s Adelkou. Představa byla taková, že budeme u ní a potom u mě. Uvidíme podle toho, jak skončíme, každý máme ještě své povinnosti,“ řekl Peter a Adela ho doplní: „Chceme poznat jak tráví Vánoce ten druhý. Bude to však oddychové a rodinné.“

Pracovní vytížení a málo času jsou hlavním důvodem, proč ještě nemají nakoupené dárky. Peter si dokonce všechno nechává na poslední chvíli. „Mám pokoj a můžu se soustředit. Většinou vím, co by mohlo potěšit. Adelku se budu snažit překvapit, určitě si dám záležet na výběru a doufám, že se jí bude dárek líbit a nezahodí ho,“ obáva se.

Větší starost s dárkem má Adela. Moderátorka je známa tím, že nemá ráda klasiku. Vždy se snaží něco zajímavého koupit anebo dokonce sama vyrobit. Tento rok se jí ještě nepodařilo ani jedno, ani druhé. „Nemám skoro nic. A hlavní problém je, že nemám ani nějaký rozumný nápad,“ postěžuje si.

Peter a Adela spolu stráví i Silvestra. Přesný plán ještě nemají, všechno nechávají až na poslední chvíli, tak jako Vánoce. „Možná to bude hotel anebo pojedeme na chatu. Chtěli bychom být na horách. Já sice nelyžuji, protože mě nohy živí, takže to neriskuji. Určitě pojedeme někam s partou známých,“ shodují se.


Autor: Čas.sk, gam