Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

České celebrity utíkají před Vánocemi

18. prosince 2009 | 23:12

Vánoční svátky nejsou nejkrásnějším časem pro všechny. Jsou mezi námi lidé, kteří Štědrý den neslaví. Nevedou je k tomu náboženské důvody, ale ty zcela osobní.

Prchají před zdobením stromků, balením dárků a smažením kapra, protože na Vánoce nemají dobré vzpomínky, jejich životní sny se nenaplnily. A není to jen zpěvačka Věra Špinarová (57), které na Štědrý den zabili bratra Luboše (†28) - Blesk informoval v pátek.

Herečka Jiřina Jirásková (78) má na Vánoce ty nejhorší vzpomínky. „Na Štědrý den zahynula tragicky má babička. Mamička od té doby svátky z pochopitelných důvodů neslavila, nenáviděla je,“ svěřila Blesku Jirásková.

Heidi Janků (45) chybí u stromečku rozzářené dětské oči, proto každoročně prchá s manželem Ivo Pavlíkem do teplých krajin. Okolo 22. prosince pravidelně usedají do letadla. „Když jsme se s Ivošem o dítě snažili, nešlo to. Pak jsem otěhotněla, ale zase jsem na to nebyla připravená já. Skončilo to potratem,“ přiznává Heidi.

Veronika Žilková (46) dokonce Vánoce loni zrušila. „Vytrhla jsem všem členům naší rozlehlé rodiny list z kalendáře s datem 24. 12. Měli jsme 23. a pak rovnou 25. prosince,“ přiznala herečka.

Ani Petra Janů (56) se na poslední třetinu prosince nijak zvlášť netěší. „Nemám ráda Vánoce. Jsem smutná, protože vzpomínám na ty, co tu s námi už nejsou a kterým jsem nestačila všechno říct. Už to nikdy nestihnu,“ přiznala zpěvačka.

Autor: Hana Höschlová
Diskuse ke článku
.
Související články