Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Lucie Borhyová: Chci druhé dítě!

11. prosince 2009 | 15:47

Moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (31) by se nebránila tomu znovu otěhotnět. Rok po porodu svého prvního dítěte zvládá dobře jak roli matky, tak i pracovní povinnosti.

V těchto dnech Lucie Borhyová připravuje pro svého syna velkou narozeninovou oslavu. Je to totiž přesně rok, kdy Lucas přišel na svět. „První oslava bude opravdu rodinná, jen já, tatínek a Lucas. Na tu další dorazí i celá rodina včetně babiček a tetiček a ta poslední bude pro dětské kamarády,“ svěřila se tn.cz Lucie.

Maminka svému synovi i vlastnoručně upeče dort. „Dort bude ovocný s jogurtem a k tomu samozřejmě hromada dárků, už máme všechno připravené,“ řekla Borhyová.

Mateřství si Lucie opravdu užívá a rozhodně nelituje toho, že se už po pár měsících od porodu vrátila zpět do práce. „Tím, že mám maminku a přítele, kteří hlídají Lucase, když je potřeba, tak si můžu dovolit jít do práce. Navíc se jedná o pár služeb do měsíce, a tak nepřicházím o ty krásné okamžiky s malým. Jsem i díky práci pořád plná energie. Občas vidím maminky, které jsou doma pořád a je vidět, jak energii ztrácí. I když nepracují, nedávají dětem to, co by měly, protože jsou víc ve stresu. Být s dítětem 24 hodin denně je velmi náročné,“ řekla serveru tn.cz moderátorka.

Lucie také nevylučuje, že by v brzké době pořídila malému Lucasovi sourozence. „V práci je to úplně v pohodě. Všechno zvládám a umím si představit, že bych neměla jen jedno dítě, ale klidně dvě. Dokonce ani nemáme chůvu. Kdybych neměla hlídání v rámci rodiny, tak bych do práce rozhodně nešla. Nechtěla jsem, aby do naší rodiny zasahoval někdo třetí,“ prozradila šťastná maminka.

Lucii se daří i v partnerském životě. Žádný rozchod s přítelem Nikem Papadakisem (33) se nekoná a rodinka si užívá šťastné chvilky.

„Letos se opravdu těšíme na Vánoce, já jednak tyhle svátky miluji a navíc Lucas už bude vnímat stromeček a už si s námi dá i štědrovečerní večeři. Chystám mu bramborovou kaši a nějaké maso k tomu. Co se dárků týče, tak to stejně vypadá, že nejvíc ho bude bavit papír, ve kterém budou dárky zabalené, ale to vůbec nevadí. Budeme všichni spolu a to je hlavní,“ dodala Borhyová.

Autor: INT, gam