Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Anna K.: Poprvé na veřejnosti bez vlasů

28. listopadu 2009 | 05:00

Jak vyrazila Anna K. (43) tento týden na koncert Rammstein? Blesk získal exkluzivní fotografii, kdy zpěvačka poprvé poté, co jí zjistili rakovinu prsu, vyšla do společnosti. Na svou holou hlavu si pořídila slušivý koketní baret.

"Jsem po druhé chemoterapii a čeká mě ještě dlouhá cesta, než budu zase zdravá. Nebojte se, bojuju jako lev a nehodlám nic vzdávat! Chci se tedy pokusit normálně pracovat," slibuje na svých webových stránkách všem svým příznivcům.

Zpěvačce následkem chemoterapie, jejíž druhou sérii absolvuje, vypadaly vlasy. S holou hlavou už si nechala před pár dny nafotit i profesionální snímky od fotografa Gorana Tačevského. „Potěšil mě, chválil mi tvar lebky a říkal, ať už si vlasy nenechávám narůst. Byl opravdu moc milý,“ svěřila Blesku.

Přesvědčil ji natolik, že do O2 areny, kam tento týden vyrazila na koncert německé skupiny Rammstein, si už nevzala paruku, kterou nosívala na koncerty. To ještě svoje onemocnění tajila před všemi kromě svých nejbližších.

Teď už si holou hlavu zakrývala pouze baretem. „Dostala jsem od kamaráda lístky do VIP zóny, takže jsem nepřišla do styku s tolika lidmi, aby mi hrozilo větší riziko infekce. A pro jistotu jsem si stejně skoro celý koncert zakrývala obličej kapesníkem napuštěným antibakteriálním sprejem,“ řekla Blesku zpěvačka, která se o své nemoci rozhodla veřejně promluvit.

Anna K. bojuje s rakovinou: Prs mi zůstane. Více zde!

Autor: Saša Šeflová