Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Bílá vs. Vondráčková: Boj o diváky před Slavíky

Fotografie
20. listopadu 2009 | 05:20

Současnými největšími rivalkami na post nejúspěšnější zpěvačky jsou Lucie Bílá (43) a Lucie Vondráčková (29). Mladší Lucka tu starší rok od roku pomalu dotahuje.

Obě zpěvačky se před vyhlášením Slavíků objevují na co nejvíce místech, křtí počiny své i svých kolegů, jen aby na ně fanoušci nezapomněli s hlasováním.

Lucka Vondráčková je ještě v rekonvalescenci po operaci nohou, přesto však už stihla během necelého měsíce natočit tři televizní pořady pro různé televizní stanice. Představila svoje nové videoklipy na písně Skoč do tý vody a Fénix a slavnostně přebírala zlatou a platinovou desku za dvojcédéčko Fénix. Diář si naplnila až k prasknutí.

„Nevím, jak třeba skloubit to, že křtím desku Marušce Rottrové a pak mám hned svůj předvánoční večírek,“ přiznala Blesku Lucka Vondráčková na dalším křtu, pro změnu desky Duetů Dalibora Jandy.

Lucie Bílá je na tom podobně. Poté, co ukončila turné natočením koncertu pro TV Barrandov, pokřtila nejprve svoji desku Bang, Bang! Sama se stala kmotřičkou knihy o Karlu Gottovi Zlatý hlas z Prahy a překvapivě bude kmotrou i čarodějce Marcele Košanové pro její Čarodějnický kalendář. Na rozdíl od Vondráčkové, která ještě nesmí kvůli nohám na jeviště, sbírá hlasy i u diváků muzikálu Carmen.


Bilance před anketou popularity

Lucka Bílá
*Křest vlastní desky
*Křest Gorilích pohádek
*Vydání knihy vtipů pro děti
*Kmotrou knihy Zlatý hlas z Prahy
*Kmotrou knihy Čarodějnický kalendář
*Natáčení pro ČT a TV Barrandov

Lucka Vondráčková
*Křest vlastních videoklipů
*Kmotrou desky Dalibora Jandy
*Kmotrou desky Marie Rottrové
*Natáčení pro TV Nova, ČT a TV Barrandov


V pátek od 9:30 na Blesk.cz online rozhovor s Lucií Bílou. Zpěvačka bude k dispozici tak dlouho, jak si budou čtenáři Blesku přát. Zodpoví i ty nejchoulostivější otázky! V pátek v 9:30!

Autor: Saša Šeflová
Klíčová slova: Bílá, Vondráčková, Slavík
Diskuse ke článku
.