Úterý 14. května 2024
Svátek slaví Bonifác, zítra Žofie
Polojasno 22°C

Šťastná Borhyová: Táta jejího syna se konečně vrátil

13. listopadu 2009 | 05:00

Lucie Borhyová (31) se dočkala. Její syn Lucas (11 měsíců) má konečně zase tátu! Niko Papadakis (32) přiletěl po více než půl roce do Prahy ze slunné domovské Kréty.

Lucie Borhyová (31) už má rodinu pohromadě! Na Nika, tatínka syna Lucase (11 měsíců), čekala dlouhých 9 měsíců. V Heraklionu na Krétě, kde Niko se svým otcem Georgem ubytovává turisty v hotelových komplexech, byla s Lucasem v létě jen jednou. Naštěstí sezona skončila, Niko si mohl sbalit kufry a odletět za svým malým synem.

Jeho první kroky vedly do nového bytu, který Lucie pro něho a syna před časem pořídila. Niko ještě neměl šanci ho vidět, a tak se moderátorka zřejmě novým hnízdečkem ráda pochlubila.

Niko do Prahy dorazil hned s několika objemnými kufry. Podle jeho obchodních partnerů chce s Lucií zůstat téměř celou zimu. Lucie tak po mnoha týdnech samoty zase pocítí, co je to náruč milovaného muže. Vánoce tedy bude mít hvězda Novy určitě šťastné. Navíc s Nikem doposud nikdy sama nebydlela. Teď zažívá premiéru. Jaké to je, se ale Blesk nedozvěděl. Lucie nebyla celý včerejší den k zastižení, nezvedala telefon ani neodepsala na SMS.

A tak Blesku informaci, že Lucii se synem Niko hned tak neopustí, potvrdil jeho český společník. „Niko v Čechách určitě s Lucií a synem zůstane čtvrt roku. V zimě kšefty téměř nejsou,“ řekl Blesku Ritha Ben Ahmed, Nikův pražský obchodní partner.

Niko přiletěl do Prahy se svým otcem Georgem Papadakisem. Pro něj to byla ale pouze pracovní cesta a v pražském hotelu Hilton se ubytoval jen na jednu noc. Přesto stihla Lucie svého skorotchána ještě rychle v hotelu pozdravit a políbit.

„S Nikem nám vyhovuje vztah na dálku,“ prohlašovala doposud Lucie. Teď se Niko ale nastěhoval do jejího nového bytu. Zvládnou rodiče Lucase žít vedle sebe? Lucie tomu zatím věří. Vždyť záměrně volila byt 3+kk, aby se v něm s Nikem nehledali.

Nové hnízdečko lásky má jen jeden nedostatek: přijede-li z Řecka Nikova početná rodina, musí se ubytovat v hotelu.

Autor: Michaela Remešová