Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Na Miss International letí jen finalistka!

12. listopadu 2009 | 05:00

Soutěž Miss ČR vysílá dívky do mezinárodních soutěží jako na běžícím páse. Jen co odletěla minulý týden úřadující Miss ČR Aneta Vignerová (22) na Miss World, včera se na letišti loučila i Darja Jacukevičová (22).

Vzhledem k tomu, že se vítězky minulého ročníku už účastnily mezinárodních soutěží, tak reprezentovat Česko na Miss International v Číně zbylo na Darju.

„Přihlášky do soutěže se podávaly do půlky září, proto tam nemohla letět žádná letošní vítězka,“ vysvětlila Darja, která se pokusí uspět mezi 70 dívkami z celého světa na Miss International v Pekingu. „Dívala jsem se na minulé ročníky a české dívky se téměř vždy probojovaly do TOP 15, tak doufám, že i já budu stejně úspěšná,“ řekla Blesku Darja před svým odletem.

„V poslední době jsem byla v jednom kole, a když nepočítám, že jsem si přežehlila oblečení, tak odlétám bez přípravy,“ dodala Darja, která je v soutěžích krásy jako doma. Nedávno uspěla v internetové soutěži iMiss 2009 a před týdnem se stihla účastnit i finále Miss Praha Open.

Autor: tuš