Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mesarošová sbalila osmnáctiletého zajíčka!

Fotografie
10. listopadu 2009 | 07:59

Modelka Dominika Mesarošová (24) Blesku.cz prozradila, kdo je jejím novým přítelem. Je to o šest let mladší fotbalista Václav Vašíček (18), který hraje za mládež v Sigmě Olomouc.

Nedlouho poté, co se Dominika rozešla se svým expřítelem Petrem, si nabalila na jedné párty mladého fotbalistu Vaška. „Chodíme spolu teprve čtrnáct dní, ale známe se už rok," řekla Mesárošová.

A kde k tak mladému fotbalistovi, který ještě studuje, přišla? „Tak potkali jsme se na jedné párty, je to opravdu skvělý kluk, náš vztah je hodně čerstvý, nechtěla bych to zakřiknout,“ odpověděla Dominika. Podle blízkého kamaráda je Dominika do Vašíčka opravdu zamilovaná a zatím je se vztahem spokojená.

Také je to první chlap, se kterým není pro peníze. Ale to se možná brzy změní. Vašíček údajně dostal nabídku na přestup do Moskvy, ale to prý není jisté. Tak uvidíme, jak dlouho jim to spolu vydrží. Během večírku Dominika neustále kontrolovala mobil a při odchodu se prořekla: „Už musím jít, čeká na mě na hotelu." Nejspíše spolu prožili vášnivou noc.

Modelku Dominiku Mesarošovou jsme potkali v pondělí na večírku VIP Poker Show. Jedná se o první spojení pokeru a televizní show v České republice. Na Nově pořad poběží od 10. listopadu. České celebrity z řad herců, zpěváků, sportovců a modelek a nejlepší pokeroví hráči se zúčastní turnaje o výhry ve výši půl milionu korun. A jednou z účinkujících je právě i Mesarošová.

Autor: gam