Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Hvězdy v kozačkách! Jak se vám líbí?

Hvězdy v kozačkách
30. října 2009 | 05:00

V kozačkách budete sexy. Tedy pokud zvolíte ty správné. Jaké si vybraly hvězdy světového showbyznysu? Podařilo se jim vykročit současně s novými trendy? Posuďte sami...

RIHANNA

Jako zebra
Populární zpěvačka zvolila netradiční model bot sešitý z pásků. Nezdá se ale, že by se cítila jako ve své kůži. Její krok vypadá těžkopádně, a navíc kozačky neladí se zbytkem outfitu.

Rihanna
Autor: PROFIMEDIA.CZ

KYLIE MINOGUE

Dokonale šik
Zpěvačka, které se podařilo překonat rakovinu prsu, dokázala zdárně skloubit hned několik trendů – tričko s potiskem, legíny v kombinaci s vysokými kozačkami a kožešinovou vestu. Výsledek je povedený.

Kylie Minogue
Autor: PROFIMEDIA.CZ

SHAKIRA

Nebezpečně temperamentní?
I když se zpěvačka proslavila písněmi, kde spoře oblečená svůdně vrtí zadečkem v rytmu latinsko-amerických rytmů, v soukromí očividně dává přednost umírněnosti. Kožená bundička v kombinaci s kozačkami, které působí obnošeným dojmem, vystihují ale dokonale současný trend.

Shakira
Autor: PROFIMEDIA.CZ

SCARLETT JOHANSSON

Mužské prvky
I když talentovaná herečka byla v několika anketách známých časopisů označená za nejkrásnější ženu světa, v tomto outfitu působí trochu jako šedá myška. Pánský klobouček a vysoké šněrovací boty korespondují sice se soudobými trendy, přirozeně ženskou krásu ale příliš nezdůrazňují.

Scarlett Johansson
Autor: PROFIMEDIA.CZ

 

LA TOYA JACKSON

Smutná sestra?
I když La Toya po smrti svého bratra Michaela rozhodně neprožívá šťastné období, na svém dokonale upraveném zevnějšku ani přesto neslevila. Legíny si vzledem ke své štíhlé postavě může stále dovolit. Vysoké kozačky ke kolenům působí sexy.

La Toya Jackson
Autor: PROFIMEDIA.CZ

VICTORIA BECKHAM

Módní ikona?
Manželka slavného fotbalisty Davida a bývalá členka dívčí skupiny Spice Girls v módě ráda experimentuje a nebojí se výstřelků. Možná i proto je označována ze jednu z módních ikon současnosti. Pro tentokrát zvolila super vysoké kozačky, které sladila s korzetovými šaty. Její model je v pořádku, vyhublá postava ale budí trochu rozpaky.

Victoria Beckham
Autor: PROFIMEDIA.CZ

Autor: Alena Dušková