Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ceny Elle Style Awards: Missky mají zákaz vstupu!

Fotografie
29. října 2009 | 05:00

České missky jako Iveta Lutovská (26), Agáta Hanychová (24), Renata Langmannová (23) a další krásky mají zákaz účastnit se předávání prestižních cen Elle Style Awards! Důvod?

„Pro organizátory soutěže jsou profimodelky těžce pracující holky, které si svůj denní chleba musí tvrdě vydřít. Missky jsou obvykle lovkyně bohatých manželů, které se snaží vytěžit z chvilkové popularity,“ vynesla tvrdý ortel Eva Tomčiaková z Elle Style Awards.

Módní show se tak prý obejde bez jejich přítomnosti. „Jedná se o show, kde se vše točí kolem módy a stylu. Missky jsou z řad hostů vyloučeny,“ dodala Tomčiaková. S názorem organizátorů rozhodně nesouhlasí Česká Miss 2009 Iveta Lutovská. „Modeling dělám od čtrnácti let a korunku mám teprve rok. Nikdy jsem se ale nenechala živit od chlapů, spíš naopak,“ řekla Blesku Iveta.

Simona Krainová: Předá hlavní cenu na módní show! >>

Provokatérka Agáta Hanychová naopak s názorem organizátorů vcelku souhlasí. „Myslím, že je na tom něco pravdy. Jako misska dostáváte víc nabídek, všechno je najednou lehčí,“ přiznala Hanychová. Výrokem, že na módní show nesmí, byly překvapeny Kateřina Sokolová i Zuzana Jandová, které na akci plánují jít. „Nám už volalo několik lidí a oficiálně nás pozvali. Takže to nechápeme,“ shodly se obě dvě. „Na předávání cen musí mít všichni hosté pozvánku. Některé agentury se snažily missky na akci protlačit a je možné, že jim byl zaslán email, že se akce koná, ale rozhodně nemají v ruce pozvánku,“ vysvětlila Tomčiaková.

 


Nežádoucí

Diana Kobzanová

Agáta Hanychová

Iveta Lutovská

Zuzana Jandová

Renata Langmannová

Klára Medková

Bára Kolářová

Jitka Kocurová

Kateřina Sokolová

Autor: luš
Diskuse ke článku
.
Související články