Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Těhotná Alice Bendová: Budou to dvojčata!

Alice Bendová
27. října 2009 | 05:00

Herečka Alice Bendová (37) svěřila Blesku, že porodí dvojčátka. "Na ultrazvuku vypadají, že jsou za sebou. Břicho mám velké, jako když jsem byla s Vašíkem (2) v šestém měsíci," řekla Blesku Bendová.

V rodině jejího muže nejsou dvojčata výjimečná. "Mají je tam ob generaci. Tak mě to nepřekvapilo," přiznala. Alici by prý nevadila ani paterčata. "Přivést na svět více dětí najednou je přece dar," míní sexbomba. Té dvojčata stoprocentně potvrdí už příští ultrazvuk. "Zatím nelze rozeznat ani pohlaví," říká Alice.

Otěhotnět se jí prý podařilo na první pokus v Řecku. "Vzali jsme tam i maminku a ta, když mě ráno viděla, hned prohlásila: Ty jsi těhotná!" vzpomíná Alice, které ale potom dva těhotenské testy vyšly negativně.


Alici se kvůli zvětšujícímu bříšku špatně sedá
Autor: Martin Mithofer

Alici se kvůli zvětšujícímu bříšku dost špatně sedá...


"Tak jsem se smířila, že nic, že maminka pravdu neměla. Až na potřetí, asi po třech nedělích, vyšel test pozitivně," svěřuje Alice, které prý už měsíc není vůbec dobře. "Nesnáším pach cigaret a kávy. Nemám vlastně ani moc na nic chuť a často je mi hodně nevolno," popisuje Bendová, která je tak unavená, že usíná už po osmé večer.

Pracovat chce ale až do poslední chvíle. "Vyzkoušela jsem si, že můžu už 14 dnů po porodu před kameru," svěřila Alice, která nyní na Primě účinkuje v pořadech Hádej, kdo jsem! a Hádej, kdo lže! "Chtělo by to ale zase nějaký seriálek. Ale poklidný. Nikoliv Hop nebo trop, to jsem málem kvůli kojení měla před kamerou prs venku, jak to bylo hektické," popsala Blesku Alice.

Alice Bendová: Už je zase těhotná! >>

Autor: Michaela Remešová