Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Táňa Pauhofová: Do krásy teprve dorůstám

Táňa Pauhofová patří k nejkrásnějším slovenským herečkám. Ona sama si to nemyslí
26. října 2009 | 14:03

U slovenské herečky Táni Pauhofové (26) byste marně hledali skříň plnou nejrůznějších módních výstřelků. I když byla doba, kdy vlastnila až 30 párů tenisek!

„Módu nějak neřeším, ale jsem žena a ráda vypadám pěkně. Ale že bych se stala obětí módy, tak to ne,“ řekla pro Lesk.sk sympatická herečka, kterou známe z pohádky Čert ví proč či filmů Kousek nebe a Jánošík.

Táňa Pauhofová
Autor: Marcin Makowski

Letos měl premiéru Tánin film Jánošík

„Určitě nejsem značkový typ, spíš si myslím, že peníze se dají investovat i rozumněji,“ říká Táňa, která má však velký problém co se týká velikosti oblečení. Nosí totiž číslo 32. „Mám generální problém s tím, že mi je všechno velké. Takže nehledám drahé věci, spíš se zaměřím na to, kde se dá sehnat moje velikost, a protože skoro nikde, tak si dávám oblečení raději šít,“ tvrdí herečka, která má ráda modely od kreativních domácích návrhářů.

Táňa Pauhofová
Autor: Ivan Kelement, Nový Čas

Na značkové modely Táňu neužije, důležitá je kreativita.

„Mnohem raději mám právě takovéhle modely než nakupování ve značkových obchodech. A když se stane, že se setká šikovný módní návrhář s mojí představou, tak vzniknou pěkné věci, za které se nemusím stydět,“ vysvětlovala Pauhofová. „Nejraději však mám sportovně elegantní módu, ale jsou příležitosti, kdy se musím obléct glamour a pak se o to snažím,“ prozradila kráska, která se právě takovým oblečením zavděčí i svému dlouholetému příteli Tomášovi Maštalírovi. „Tomáš má rád, když vypadám žensky.“ Že by Tánin přítel upřednostňoval minisukně a odhalené dekolty?

Táňa Pauhofová
Autor: Archív

Táňa se za krasavici nepovažuje.

„Já si myslím, že ženské věci neznamenají jen odhalené části těla. Jednoduše to musí té ženě svědčit, oblečení musí dát vyniknout její kráse,“ myslí si sympatická herečka, která o sobě tvrdí, že se nepovažuje za krásku. „Nemám pocit, že by jsem byla prototyp krásné ženy. Ta by v sobě měla mít esenci pravé ženskosti a do toho já teprve dorůstám,“ dodala na závěr Táňa, která v minulosti vlastnila 30 párů tenisek, ale jak sama řekla, to už je minulost.

Autor: lesk.sk, brum