Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Venclová: Ničeho nelituji, chtěla jsem vyhrát!

Blesk v červenci přistihl dvojici na letišti, když odlétala na týdenní dovolenou do Londýna
25. října 2009 | 05:00

Letošní finalistka Miss ČR Petra Venclová (21) po dlouhém mlčení o vztahu s fotografem a odvolaným porotcem soutěže Ondřejem Pýchou (34) promluvila.

„Ondru miluji a jsem s ním moc šťastná, myslím, že mě to v soutěži nijak neohrozí,“ svěřila Blesku modelka chvíli před sobotním finálovým večerem.

Jiskra mezi ní a bývalým porotcem přeskočila krátce po soustředění v Dubaji. „Potkala jsem někoho, s kým jsem si měla hodiny co povídat a dokázal mě rozesmát. Zamilovala jsem se,“ řekla Nedělnímu Blesku Petra, kvůli níž odstoupil Pýcha z poroty Miss ČR. Blesk jako první v červenci přistihl dvojici, jak odlétá na romantickou dovolenou do Londýna. „Tehdy náš vztah byl teprve v začátcích a ani jeden z nás to nechtěl hned roztrubovat do světa,“ sdělila Nedělnímu Blesku Venclová s tím, že ale rozhodně svůj poměr s porotcem soutěže nechtěla tajit.

Petra Venclová.
Autor: Foto – archiv Miss ČR

 

Finalistka si však případné následky vztahu s Pýchou nepřipouštěla. „Věřím, že mám šanci uspět, a i když to mám teď asi těžší,“ dodala Venclová ještě před vyvrcholením soutěže. Šance na korunku krásy ale pro ní byly prý už dávno mizivé. „Je naprosto nemorální, aby si soutěžící začala něco s porotcem,“ řekl Nedělnímu Blesku jeden ze členů poroty. „Petru tato aférka spíš přibrzdí a porotci se na ni budou dívat mnohem přísněji,“ prorokoval i ředitel soutěže Jiří Adamec.

Sobotní přímý přenos 21. ročníku soutěže Miss ČR se od minulých ročníků lišil v mnoha směrech. Kromě toho, že se finále poprvé konalo na podzim, změnilo se i samotné pojetí, v loňském roce soutěž převzala společnost Central Group a proměnila ji v charitativní projekt. Část peněz tak půjde na nadaci prezidentky Miss ČR Taťány Kuchařové Krása pomoci a fondu Pomozte dětem.

Autor: Eva Tušková