Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Moderátorka Renáta Czadernová se bude vdávat!

Fotografie
23. října 2009 | 06:15

Moderátorka Odpoledních novin Renáta Czadernová (24) se bude vdávat. K pátému výročí vztahu s přítelem Davidem Ochmanem dostala zásnubní prsten.

„Žádost o ruku proběhla klasicky. Když jsem se vrátila od rodičů z Ostravy domů do Prahy, čekala mě romantická večeře, při které se mě přítel zeptal, jestli si ho chci vzít,“ svěřila nadšeně moderátorka Blesku.

O úžasné zprávě nedokázala mlčet, a tak se podělila s těmi nejbližšími. „Už jsem dostala spoustu gratulací od kolegů z práce a známých. Ale nejvíce z a - snoubení potěšilo moje rodiče, protože Davida znají a mají ho moc rádi,“ vysvětluje Czadernová, která už se vidí ve svatebních šatech.

Renata s přítelem chtějí dodržet i starou tradici a vzít se do roka a do dne od zásnub. „Určitě bychom svatbu uspořádali příští léto, zřejmě někdy v červenci,“ prozradila Czadernová s tím, že kromě svatby plánují i miminko. „Teď jsme oba ještě mladí, ale děťátko určitě chceme,“ dodala moderátorka.

Czadernová se s Davidem, který pracuje jako televizní kameraman a technik na TV Prima, seznámila před pěti lety a jejich vztah přežil i Renátin úspěch v soutěži Miss ČR 2006, kde získala titul druhé vicemiss. A rok nato nastal velký zlom v kariéře, když začala moderovat Televizní noviny na TV Nova po boku Pavla Dumbrovského

Autor: Eva Tušková