Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Lukáš Langmajer poprvé ukázal manželku!

23. října 2009 | 05:03

Herec Lukáš Langmajer (29) prozradil na premiéře filmu 2Bobule, že je ženatý. „Jmenuji se Lucie Langmajerová,“ představovala se všem jeho paní jako správná nadšená novomanželka.

Pár si pro slavnostní večer dokonce sladil i oblečení... A zatímco Langmajer se v kině pyšnil ženou, zpěvačka kapely Monkey Business, maminka dvou malých synů Tonya Graves (32), se rozešla s otcem svých dětí hudebním publicistu Markem Gregorem (42). A už si zřejmě našla náhradu. Na premiéře vinařského filmu se měla k vysokému Američanovi. Tonya svého tajemného neznámého nikomu nepředstavila a držela se pouze v jeho společnosti. Špitala si s ním americkou angličtinou. „O soukromí mluvit nebudu,“ odbyla všechny zvědavce.

Tereza Voříšková přišla překvapivě bez Kryštofa Hádka.V jejich vztahu je to prý jako na houpačce. A to mnohem víc, než jak lásku prožívají jako partneři ve filmu, kde to taky stojí za to. Jiří Krampol a Jana Švandová, kteří se už dlouho v žádném filmu neobjevili, sklízeli pochvaly za své herecké výkony.

Autor: Saša Šeflová