Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Současný Hollywood: Britney opěvuje sex ve třech

Woody Harrelson na premiéře Zombielandu
18. října 2009 | 14:00

Dá se utratit za lízátka přes 50 tisíc korun? V pohodě – v Hollywoodu je totiž možné všechno. Třeba si udržovat figuru jablečným octem nebo za oživlé mrtvoly zombie utržit desítky milionů dolarů.

Britney ve znamení trojek
Sex ve třech neboli švédskou trojku opěvuje Brtitney Spears (27) v nové písničce, která má název „3“. „Trojka má svůj půvab, dvojka se tomu nevyrovná, nevidím nic, co by na tom bylo špatného, takže jsi pro?“, zpívá v úvodu nové písničky Britney. To je panečku ale posun od doby, kdy prohlašovala, že nebude mít sex před svatbou!
Poněkud jinou trojku Britney vysolila v losangeleském obchodě se sladkostmi Sugar Factory. Tři tisíce dolarů utratila za bonbony, lízátka a trička pro děti. Jayden James (3) a Sean Preston (4) budou mít co mlsat asi hezky dlouho!

 

Britney Spears se syny v zábavním parku
Autor: PROFIMEDIA.CZ

Hubená díky octu?
Anorexie, bulimie nebo přísná, ale zdravá životospráva? Jak to jen ta Victoria Beckham (35) dělá, že je tak štíhlá? Ona sama tvrdí, že prý žije zdravě a hubená je díky tomu, že musí běhat kolem svých tří dětí. Její přítelky ovšem magazínu Now prozradila Victoriinu drastickou dietu. Den před vystoupením na veřejnosti nebo fotografováním pije jen jablečný ocet a koupe se v hořské soli. Stejně tak tomu bylo i minulý týden během hollywoodské přehlídky nové Viktoriiny kolece. Jablečný ocet (tři polévkové lžíce na litr vody) prý velmi urychluje metabolismus a spalování tuků. Koupel v hořské soli (neboli síranu hořečnatém) běžně podstupují modelky, by jim splasklo břicho, ustoupila plynatost střev a odplavila se z organismu zadržená voda.

 

Victoria Beckham drží drastické diety
Autor: PROFIMEDIA.CZ

Miliony za zombie
Americký herec Woody Harrelson (48) zažil minulý víkend největší úspěch své herecké kariéry. Hororová komedie Země Zombie totiž zaznamenala v amerických kinech nejlepší otevírací víkend a jen za první dva dny vydělala 25 milionů dolarů. Převálcovala tak všechny ostatní filmy v čele s dětskou komedií Zataženo, občas trakaře (16,2 milionu vydělaných dolarů). Komedie Země Zombie vypráví o světové nadvládě zombie zlosynů, kterým se postaví skupina těch, kteří přežili, vedená právě Harrelsonem. V českých kinech bude mít premiéru v prosinci.

 

Woody Harrelson na premiéře Zombielandu
Autor: AP

Nejlépe oblékané celebrity světa
Hollywoodský magazín Vanity Fair zveřejnil svůj žebříček nejlépe oblékaných celebrit světa. Tentokrát se mezi ženami umístila jako první herečka Penelope Cruz (35) následovaná Anne Hathawayovou (24), do Síně slávy se zapsala díky: „neutuhajícímu pařížskému šarmu“ Catherine Deneuve (65). Mezi prvními dámami světa zabodovala manželka francouzského prezidenta Carla Bruni-Sarkozy (41) a žena amerického prezidenta Michelle Obamová (45). Jako nejlépe oblékaní muži světa vyšli tentokrát herec Daniel Craig (41), americký prezident Barack Obama (48) a americký herec Brad Pitt (45).

 

Penelope Cruz
Autor: AP

Autor: str