Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Slavné mámy předváděly s dětmi: Syn Bílé chce být manekýn

16. října 2009 | 05:00

Syn Lucie Bílé (43) student Filip Kratochvíl (15) se chce stát manekýnem. Už poněkolikáté předváděl na módní přehlídce. „Zatím nejsem u žádné agentury, ale chtěl bych. Máma to schvaluje,“ řekl Blesku Filip.

Předvádět na přehlídkách Kratochvíla baví. Přesto by po maturitě chtěl pokoušet štěstí při zkouškách na FAMU. „Máma je ráda, že chci dělat něco pro lidi jako ona. Chtěl bych být režisérem,“ svěřil Blesku. Bílá prý nic nenamítá ani proti modelingu, kterému se chce věnovat při studiu střední školy. Sice se na něj nepřišla podívat, ale držela mu palce.

Na přehlídce luxusních značek se i s osmiměsíčními dvojčaty objevila Štěpánka Duchková. Se synem Filipem a dvouletými dvojčaty Sofií a Alexandrou chodila po molu cvičitelka Hanka Kynychová. Exhibicionistické sklony projevila dcera Ivany Jirešové Sofie a syn Leony Machálkové Artur. „Má tady kamarádku ze školy, tak je ve svém živlu,“ řekla Blesku Leona. Jediný, kdo těsně před přehlídkou svoji účast odmítl, byl syn Ester Janečkové Kryštof. „Musela jsem se spokojit jen s mladším Cyrilem. Kryštofovi je třináct, což je ten nejhorší věk. Rozhlédl se a utekl,“ prozradila moderátorka Pošty pro tebe.

Autor: agš
Klíčová slova: lucie bílá, filip
Diskuse ke článku
.
Související články