Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Hollywoodští mazánci: Kolik že to berou?

11. října 2009 | 18:47

Jsou mladí, slavní a krásní. A nechutně bohatí. Není jim ještě ani pětadvacet a už tyhle hvězdičky vydělávají tolik, co jejich vrstevníci na svých účtech neuvidí za celý život.

MARY KATE A ASHLEY OLSENOVY (23)
Roční příjem: 720 000 000 Kč

Nejzazobanější dvojčata
Jejich kariéra začala, když jim bylo pouhých 9 měsíců, tehdy se ještě dělily o jednu roli, o pár let později se ale staly nejobsazovanějšími dvojčaty Hollywoodu a dobře prodejným zbožím. Jejich podobizny nosili teenageři na tričkách, brašnách do školy, plakáty se sestrami Olsenovými si vylepovali pokoje. Holky šly z filmu do filmu, vybudovaly vlastní značku oblečení i parfémů a začaly se věnovat modelingu. A to měří pouhých 155 cm! Jsou nejlépe placenými hvězdičkami Hollywoodu do 25 let!

Mary Kate a Ashley Olsenovy (23)
Autor: profimedia.cz


DANIEL RADCLIFFE (20)
Roční příjem: 234 000 000 Kč


Kouzelný příjem
Nechybělo mnoho a představitele filmového Harryho Pottera by dnes nikdo neznal. Rodiče totiž jediného a tehdy jedenáctiletého synka nechtěli pustit na konkurz. A to i přesto, že jeho maminka je castingovou agentkou. Přemluvil je až producent filmu a dnes jistě nelitují, Daniel je se svým pohádkovým příjmem zabezpečený do konce života. Tedy pokud nepropadne drogám, hazardu, ženským nebo spekulacím na burze...

Daniel Radcliffe (20)
Autor: profimedia.cz


LINDSAY LOHAN (23)
Roční příjem: 108 000 000 Kč


Peníze proměnila v koks
Do dětské hvězdy Lindsay Lohan vkládali filmoví producenti velké naděje. Svoji kariéru ale zjevně postavila na skandálech z prohýřených nocí. Roli rebelky vzala natolik vážně a dovedla ji k takové dokonalosti, že zatímco internetem kolovaly její nahé fotky, hvězda filmu Mezi námi děvčaty se léčila z drogové závislosti. Dnes je prý čistá.

Lindsay Lohan (23)
Autor: profimedia.cz


VANESSA ANNE HUDGENS (20)
Roční příjem: 35 000 000 Kč


Hvězda ze Střední
Hvězda hudebního filmu Muzikál ze střední, sympatická brunetka Vanessa Hudgens, měla slibně rozjetou kariéru, působila zakřiknutě a budila dojem, že skandály se jí netýkají. Před rokem ale internet zaplavily její nahé fotografie a iluze nevinné dívenky s andělskou tváří byla ta tam. Vanessa Hudgens v posledních letech získala nebývalou popularitu, ta ji ale podle jejích slov příliš neovlivnila. Je na ni zvyklá. Hrát a zpívat před publikem totiž začala už v osmi letech. Zahrála si v muzikálech Evita, Carousel, Cinderella nebo The Music Man. Později začala natáčet reklamy, čímž se dostala do povědomí producentů a filmový kolotoč se začal točit.

Vanessa Anne Hudgens (20)
Autor: profimedia.cz

Autor: Katka Kotalová