Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Těhotná Paroubková: Navlečená do neoprenu!

9. října 2009 | 13:42

MÓDNÍ ŠOK: Manželka šéfa ČSSD Jiřího Paroubka je stejně kontroverzní jako její choť. S tím, že on šokuje v politice a ona vyráží dech svými modýlky.

Paní Petra Paroubková zanedlouho porodí dcerku Margaritu a je v kondici, která jí dovoluje společensky žít. Zejména, když se akce týká její velké lásky - parády. Proto Petra těžko mohla chybět na přehlídce své letité kamarádky a zároveň dvorní návrhářky Jany Berg.



Módní show Berg se konala v trendy podniku SaSaZu a chápu, že gravidní paní Paroubková měla problém, v jaké kreaci se na ní objeví. Tuhle otázku řeší každá parádivá ženská. A Petra je navíc těhotná, což věc značně komplikuje. Ona sama tvrdí, že těhotenské oblečení vlastně nenosí a kupuje si konfekci o dvě, tří čísla větší. Jenže ona konfekce se zřejmě nezdála na takovou akci nastávající matce dostatečně atraktivní. Nebo měla pocit, že ve všem vypadá děsně, do ničeho se pořádně nevejde. A tak vyřešila černobílým, naprosto nepřehlédnutelným, dech beroucím, na tělo ulitým modýlkem

Umělý a pružný streč jako materiál. Kombinace černých a bílých ploch. Vysoký, krk svírající  stoják a paspulí zvýrazněné vrchní švy rukávů. Ve výši pupku na straně umístěná kapsa, jakási tornička. Něco mezi neoprenem a dresem cyklisty…Tak nějak vypadaly op artem inspirované minišaty, do nichž se Petra s těhotenským břichem nasoukala. „Téměř nic mi není. Na poslední chvíli mě tradičně zachránila Jana. Ta vždycky něco vymyslí,“ svěřovala se Petra, která si pozornost tisku evidentně užívala.

To, že má šaty z dílny Jany Berg, ani zdůrazňovat nemusela. Jméno návrhářky se táhlo po celé výšce sukně a velká bílá písmena byla na černém podkladu nepřehlédnutelná. Otázkou spíš je, nakolik je tato kreace (nejen pro těhotnou ženu) ve skříni únosná. Proč se vlastně Petra stala reklamním nosičem své letité návrhářky Berg? Z čirého kamarádství, z vděku, že ji vymyslela umělecké dílko na tělo? Nebo snad kvůli slevě při nákupu kreací, jež si na molu vyhlédla? Je vůbec vhodné, aby se manželka expremiéra a vysokého politika takhle chovala?

Ostatně Petra na otázku, kolik bude její nová paráda Jiřího Paroubka stát, řekla: „Jana mi šije řadu let, takže se nějak domluvíme a nebudeme tím zatěžovat manžela."

Sluší to Petře Paroubkové? Připomíná vám někoho v této kreaci? Řekněte nám to v diskuzi!