Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Fikejzová seznámila Rottrovou se ženáčem

Fotografie
8. října 2009 | 05:00

Textařka Jiřina Fikejzová (80) prozradila pikantní podrobnosti o tom, jak se díky ní Marie Rottrová (67) poznala se svým milencem Milanem Říhou (51).

Bylo to na prosbu jeho tehdejší ženy, která chtěla manželovi udělat radost. Byl velkým fandou Rottrové a Fikejzová je oba vzala na večeři. Pak už se jí to vymklo z rukou.

Fikejzová v knize Povolání textařka... v důchodu? píše, že první večer ještě paní Říhová žertovala, že celou dobu manželství musela snášet Milanovu platonickou lásku k Rottrové. Na rozloučenou schválila i to, aby paní Marie dala jejímu muži pusu. Tím to ale zdaleka neskončilo.

„Mám problém. Představ si, že mě pan Říha už dvakrát překvapil s kyticí,“ volala Rottrová Fikejzové s tím, že ji ženatý muž neustále zve na večeře. Textařka jí doporučila, ať jdou raději na oběd, že to bude decentnější. A za pár měsíců už volala paní Říhová. „Říha chodí s Maruškou,“ oznámila Fikejzové.
Rottrová se s Říhovou se dokonce měla sejít, aby si vše vyjasnily. Nikdy k tomu nedošlo. Říhovi se rozvedli a zatímco je Milan šťastný s Marií i jeho exmanželka si našla novou lásku. A zpěvačce prý už nic nevyčítá.

„Naše manželství už dva roky nestálo za nic a ona zapůsobila jako katalyzátor,“ uzavřela.

Autor: Saša Šeflová
Klíčová slova: marie rottrová milenec
Diskuse ke článku
.