Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Immanuel Adenubi: V posilovně dřu šestkrát týdně

Imanuel Adenubi má výstavní figuru
30. května 2023 | 11:53

V pořadu Showtime na Primě Immanuel Adenubi divákům předává ty nejnovější drby ze světa showbyznysu. Teď jsme ho potkaly ale při úplně jiné příležitosti, a to na tiskové konferenci Sodastream, kde se představovaly hned tři zajímavé novinky.

Společnost, která se zaměřuje na výrobníky bublinkové vody, klade větší důraz na snadné používání, vizuální stránku a myslí při tom i na budoucnost planety. Jednou z novinek byl i designový kousek, o jehož vzhled se postaral ilustrátor Marek Kulhavý alias Mára Čmára. Inspiroval se při tom samozřejmě vzhledem tekoucí vody.

Známý influencer a moderátor Immanuel Adenubi všechno sledoval s velkým nadšením. Je totiž také aktivní sportovec. Na svém instagramovém účtu inspiruje tisíce lidí a radí jim, jak efektivně posilovat. A právě k tomu patří i správný pitný režim, bez kterého by to nešlo. Doporučené množství pro dospělého člověka je podle váhy cca 2,5 až 3 litry vody denně. Při vyšších teplotách a větší fyzické zátěži je to ale podle odborníků víc.

Immanuel Adenubi na představení novinky Sodastream
Autor: archiv

Zajímalo nás proto, jestli se takové množství daří Immanuelovi za den vypít. „Pitný režim je něco, co mi po celé roky dělalo docela problém, jelikož je to dost důležité, aby člověk v průběhu dne dostatečně doplňoval tekutiny. Mám jednu konkrétní flašku a tu za den musím pětkrát vypít a pak to dá dohromady třeba nějaké ty 4 litry vody za den. Tohle je moje rada pro ty, kteří s tím mají problém,“ řekl nám Immanuel na tiskovce Sodastream.

Nepije přitom žádné přeslazené nápoje, ale hlavně vodu! „To je pro mě asi alfa a omega a občas si doma připravuji třeba nějaký fresh. Ale 90 % tekutin je voda,“ upřesnil s tím, že nepatří zrovna mezi největší pařmeny a panáka si s ním v baru dáte opravdu jen zřídkakdy. „Alkohol moc nepiju. Když je nějaká akce, tak si něco dám, ale úplně to nemusím,“ dodal.

Bylo také vidět, že je stále ve skvělé formě. Sympatický svalovec, jehož maminka je Češka a otec pochází z Nigérie, opravdu nezahálí a poctivě na sobě maká. „Cvičím v gymu a posiluju tak cca šestkrát týdně a věnuju se hlavně silovému a kondičnímu tréninku. Tahám velké váhy,“ prozradil moderátor.

Autor: Štěpánka Bínová