Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Slavné mámy, které mateřství neodkládaly

19. dubna 2022 | 06:00

Potomky si pořídily jako velmi mladé, mnohdy hned po dvacátých narozeninách. Bez obav, že jim něco zásadního uteče. 

Některé z hvězd českého a světového showbyznysu porodily své prvorozené před více než deseti lety, jiné jsou mámami čerstvě. Každopádně se trend mladých maminek ve větší míře vrací. A gynekologové tuhle „módu“ jen vítají. 

Autor: profimedia.cz
Adele (33)

Britská zpěvačka, jejíž hlasový rozsah má tři oktávy, nedávno z gruntu změnila svou vizáž. Zhubla o desítky kilogramů, což jí konečně umožnilo řádit bez omezení se synkem Angelem. Ten se narodil ze vztahu se Simonem Koneckim, který se pohybuje v oblasti charity. Malý Angel oslaví v říjnu už desáté narozeniny. Z Adelina brzkého těhotenství byl celý showbyznys vcelku paf. Ona sama k tomu ale poznamenala: „Koncertování je specifická věc, dost dobře mi nesedí. Ve skutečnosti jsem domácí a rodinný typ.“

 

Britney Spears (40)

Autor: profimedia.cz
Žena mnoha tváří, rebelka, která proslula alkoholovými a drogovými excesy i tím, že čas od času skončila v psychiatrické léčebně. Dvanáct let byla Britney dokonce nesvéprávná a o všem kolem ní rozhodoval její otec. A to se po narození svých dvou synů v rychlém sledu za sebou snažila na sobě tak pracovat! Nohy jí ale ve finále podtrhl rozvod s Kevinem Federlinem po tříletém manželství. Dnes už je prvorozenému Seanu Prestonovi 16 let, Jaydenovi Jamesovi o rok méně. Oba ovšem bezstarostné dětství prožili především u svého otce. Britney k nim měla právě kvůli výše zmíněnému stavu omezený přístup. 

 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Kateřina Pokorná