Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Týden na síti: Leoš Mareš tanečníkem a Renata Langmannová jako Xena

  • 3. října 2015 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit? Nakoukněte do jejich soukromého života!

  • Leoš Mareš

    Leoš Mareš si zkouší frak, ve kterém bude tančit.
    Autor: Instagram.com

    Oblíbený a za každých okolností vtipný moderátor Leoš Mareš si brzy vyzkouší roli tanečníka. Od 17. října ho totiž budeme moct vídat už v sedmé řadě StarDance, která bude oproti minulým řadám plná novinek. Soutěžit bude Leoš například s Leonou Machálkovou, Jitkou Schneiderovou nebo s komikem Lukášem Pavláskem.

    Leoš Mareš při tréninku na StarDance
    Autor: Instagram.com

    Úplný Harapes! Co říkáte?

  • Dara Rolins

    Dara na titulce nového časopisu Grade a na dovolené s Rytmusem.
    Autor: Facebook.com

    Dara poslala sexy pozdrav z dovolené s Rytmusem. Odjeli na pět dní, aby si společně odpočinuli v Marbelle, a Rytmus zvěčnil úžasnou postavu své přítelkyně v moři. Dara se také stala titulní tváří nového časopisu Grade.

  • Beyoncé

    Beyoncé na dovolené s rodinou a na koncertě.
    Autor: instagram.com/beyonce

    Queen B se na svém účtu pochlubila nejen fotkami z dovolené, ze kterých přímo srší pozitivní energie, ale i snímky ze svého koncertu na newyorském festivalu Global Citizen Festival. Zlatým hřebem jejího strhujícího vystoupení byla určitě coververze písničky Drunk in Love, kterou si Beyoncé zazpívala s Edem Sheeranem.

  • Nikol Švantnerová

    Nikol Švantnerová si dala pořádně do nosu!
    Autor: Instagram.com

    I modelky se potřebují najíst. A to pořádně! Jako Miss Nikol Švantnerová, která si dopřála na hokejovém zápase obří klobásu. Svou postavu si udržuje hlavně sportem, a tak si čas od času může dopřát takovou "dobrůtku".

  • Alessandra Ambrosio

    Alessandra Ambrosio má na dlani "krvavý měsíc"
    Autor: instagram.com/alessandraambrosio

    Tento týden jsme měli možnost pozorovat na obloze úkaz, který se jen tak nevidí, tzv. krvavý měsíc. Nenechala si ho ujít ani modelka Alessandra Ambrosio, která se v té době nacházela na Ibize.

  • Gabriela Kratochvílová

    Gabriela Kratochvílová vybírá svatební šaty!
    Autor: Instagram.com

    Ohebná jako proutek! Krásná Miss a moderátorka zpráv Gabriela Kratochvílová se na Instagramu pochlubila svou ohebností a také selfie ve svatebních šatech. Začíná totiž plánovat svatbu se svým přítelem: "Tak dnes opět za nevěstu, ale upřímně ... já si šaty na mou veselku asi nikdy nevyberu. A co teprve hudbu na svatbu?! Nějaké dobré tipy? Zkušenosti? Rady? Poslouchám!"

  • Renata Langmannová

    Renata Langmannová natáčela reklamní spot.
    Autor: Instagram.com

    Modelka Renata Langmannová jako Xena? A navíc k tomu ještě s upířími zuby! Takto krásnou Renatu namaskovali na natáčení reklamního spotu. O co se přesně jedná, je ale stále tajemstvím...

Autor: luh
Diskuse ke článku
.