Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vévodkyně Kate šokovala: Do roka další dítě, celkem jich chce mít 6

15. září 2015 | 10:06

Královská rodina se zřejmě brzy rozroste. Není to ani pět měsíců, co Kate porodila dceru Charlotte. Jen necelé dva roky poté, co se jim s Williamem narodil prvorozený syn George. Teď však překvapila veřejnost prohlášením, že s dalšími potomky nehodlají příliš otálet. Můžeme se tedy zřejmě těšit na další roztomilý přírůstek.

"Než mi bude čtyřicet, chtěla bych mít další dvě děti. Celkem bych si jich s manželem přála šest," svěřila se otevřeně podle HollywoodLife.com třiatřicetiletá manželka britského prince Williama.

A ve svých plánech šla dokonce až do detailů. Prozradila totiž, že by chtěla porodit třetí dítě dřív, než oslaví pětatřicáté narozeniny. To znamená, že na otěhotnění už má jen pár měsíců.

A proti dalšímu potomkovi by určitě nebyl ani princ William, který po narození dcerky prohlásil, že je na takové úvahy ještě brzy, ale že nikdy nevíte, co se může stát.

Zůstává však otázkou, zda už dokonce opět těhotná není. Možná i proto všechny tyhle náznaky z její strany. Před dvěma týdny se totiž o tom, že možná čeká dalšího potomka, začalo spekulovat.

Vévodkyně z Cambridge se totiž v poslední době začala vyhýbat veřejným akcím a stáhla se do ústraní. Právě to by mohlo znamenat, že Williamovu manželku trápí extrémní nevolnosti, které ji doprovázely i během dvou předešlých těhotenství.