Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Monika Absolonová už má pokojíček pro syna!

3. září 2015 | 08:23

Porod osmatřicetileté zpěvačky a herečky se nezadržitelně blíží, a tak vrcholí i přípravy. Monika se podělila o fotku nově vytapetovaného pokoje pro miminko a také se stala tváří kočárků Mima Xari pro rok 2016. Podívejte se na video ze zákulisí focení!

Monika Absolonová čeká miminko se svým přítelem, hokejistou Tomášem Hornou, se kterým randí od října minulého roku. Termín porodu je stanoven na 20. listopadu a jejich rodina se rozroste o syna Tadeáše. 

Pracovní tempo však Monika zvolnit nehodlá. Koncem září ji čeká ještě její narozeninový koncert, který proběhne ve Studiu DVA. Zájem jejích fanoušků je obrovský, protože, jak sama napsala na svůj Facebook, byl za den téměř vyprodaný!

Monika se svým přítelem, hokejistou Tomášem Hornou.
Autor: https://www.facebook.com/pages/Monika-Absolonov%C3%A1/59567141522?fref=ts

Snad se Tadeáš nebude chtít podívat na svět už dřív než 20. listopadu, protože Monika si nechce ani tento rok nechat ujít moderování Atleta roku. Pořad totiž na televizních obrazovkách poběží jen dva týdny před stanoveným termínem porodu. 

Monika se také stala tváří kočárků Mima Xari pro rok 2016. Focení probíhalo zrovna v těch tropických vedrech, ale i tak se vše zvládlo a Monika vypadá božsky! Zde se můžete podívat, jak to celé probíhalo:

Video se připravuje ...
Monika Absolonová - Tvář kočárků Mima Xari pro rok 2016 • VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=Wq55eVSHaZ4

Autor: luh