Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Rozchod: Cara Delevingne pustila k vodě svou přítelkyni

22. července 2015 | 06:00

Jen co v červnu oficiálně potvrdily svůj vztah, v půli července se podle nejnovějších informací rozešly. S kým půvabná modelka a stále častěji také herečka Cara Delevingne osm měsíců randila?

Dvaadvacetiletá úspěšná modelka, která je známá hlavně pro své výrazné obočí a grimasy, začala chodit se zpěvačkou St. Vincent (32) v prosinci minulého roku. Americká umělkyně a módní ikona, jejíž pravé jméno je Erin Clark, před několika dny zazářila na hudebním festivalu Colours of Ostrava.

Cara se ke své sexuální orientaci přiznala v tomto červenci v časopisu Vogue a trvalo jí podle jejích slov roky, než to celé dokázala přijmout. Avšak její rodina to spíše bere jen jako momentální pobláznění a doufá, že z toho "vyroste". Proti tomu se ale Cara ohradila: "Moje sexualita není žádnou fází. Já jsem prostě já."

Cara se svou bývalou přítelkyní.
Autor: Profimedia.cz

Zda to tak je, nebo ne, ukáže čas. Před zpěvačkou St. Vincent chodila Cara s herečkou Michelle Rodriguez nebo se zpěvákem Harry Stylesem ze skupiny One Direction. Kromě modelingu se věnuje herectví a jejím zatím největším úspěchem je hlavní role v dramatu Papírová města, které půjde koncem července u nás do kin. Cara má talent snad na všechno!

Cara a St. Vincent na procházce v březnu.
Autor: Profimedia.cz

Autor: luh