Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Polévání vodou je out! Teď se celebrity fotí bez make-upu

3. listopadu 2014 | 12:30

Zajímalo vás někdy, jak vypadají krásné herečky, zpěvačky a modelky ráno po probuzení, když nejsou nalíčené? Teď máte možnost to zjistit. Sociální sítě celebrit totiž zaplavily fotky, na kterých ukazují svůj obličej těsně po probuzení.

Určitě si ještě pamatujete, jak sociální sítě celebrit celebrit a později i "běžných smrtelníků" ovládla Ice Bucket Challenge. Tedy videa či fotky, které dokumentují, jak se daná osoba polila kbelíkem s ledovou vodou, aby tím upozornila na nemoc ASL a vyzvala ostatní k finanční podpoře organizace, která se bojem s ASL a výzkumem léčby zabývá.

V posledních dnech ale kraluje sociálním sítím jako je facebook, twitter a instagram takzvaná Wake Up Call Challenge, volně přeloženo jako "budíčková výzva", jejíž podstatou je vyfotit se ráno okamžitě po probuzení. Tedy rozespalí, oteklí a v případě žen samozřejmě bez make-upu.

Na co mají "nahé" fotky, tedy fotky bez líčení upozornit? Na nic méně alarmujícího, než na utrpení dětí v Sýrii. Fotkou otagovanou #wakeupcall to tedy nekončí. Podstatou je také  vyzvat k podpoře organizace Unicef a darovat na její účet alespoň 8 amerických dolarů, což je v přepočtu zhruba 175 korun českých.

K výzvě už se přidalo několik celebrit z řad mužů i žen, a také několik topmodelek, které nás naprosto dostaly. No řekněte, nechtěly byste mít na prahu padesátky pleť jako Cindy Crawford? Pokud vás okamžitě napadlo, že za to mohou plastiky a botox, pak vězte, že slavná světová modelka za svoji dokonalou pleť údajně vděčí "jen" důsledné péči.

"Ven nikdy nevyjdu bez denního krému s ochranným faktorem a každé ráno a večer ošetřuji obličej pleťovou vodou. Rozhodně před spaním nezapomínám ani na pleťové sérum, oční krém a noční krém z mé kosmetické řady. Pravda je taková, že pokud o svoji pleť začnete ve třiceti opravdu důkladně pečovat, nebudete vypadat jinak. Až v mém věku totiž poznáte, že se to vyplatilo.", tvrdí Cindy.

Topmodelka Cindy Crawford
Autor: twitter.com

Topmodelka Naomi Campbell
Autor: twitter.com

Herec Liam Neeson
Autor: twitter.com

Autor: brig